Iaşi: Mai mulţi poliţişti la frontieră pentru cei care „fug“ din ţară de Paşte

Iaşi: Mai mulţi poliţişti la frontieră pentru cei care „fug“ din ţară de Paşte

Poliţia de frontieră (Foto: Arhivă)

În perioada premergătoare Sărbătorilor de Paşte, la frontiera României cu Republica Moldova din judeţul Iaşi s-au prezentat peste 42.500 de persoane, poliţistii de frontieră ieşeni se asteaptă la creşteri semnificative ale valorilor traficului şi în perioada următoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tranzitul sporit din zilele următoare va fi cauzat de tinerii aflaţi la studii în România care au petrecut Paştele alături de familie în Moldova şi care acum se vor întoarce în cursuri. De asemenea, tot mai mulţi cetăţeni moldoveni petrec Paştele în staţiuni din ţara noastră.

Şeful şpăgarilor de la Albiţa a fost arestat pentru că a încercat să- şi influenţeze subordonaţii (Motivare)

Din acest motiv, personalul de la Poliţia de Frontieră a fost suplimentat în punctele de trecere. De asemenea, a fost constituită o rezervă de personal care poate acţiona pentru întărirea elementelor din dispozitiv.

Iaşi: De ce nu curgea apa la toaleta din vagonul 1 al acceleratului Chişinău – Bucureşti. Vasul era burduşit cu ţigări de contrabandă (FOTO şi VIDEO)

Participanţii la traficul transfrontalier care sunt nemulţumiţi de felul în care este efectuat controlul la trecerea frontierei pot suna la numărul de telefon 021/9590.

citeste totul despre: