Iaşi: Liderul clanului Corduneanu a divorţat de nevasta care făcea videochat

Iaşi: Liderul clanului Corduneanu a divorţat de nevasta care făcea videochat

Costel Corduneanu alături de Francisc Vaștag (stânga) și Leonard Doroftei (dreapta) la Olimpiada de la Atlanta din 1996

Costel Corduneanu (fost Bogdan) nu mai este căsătorit cu Alina Bogdan. Judecătoria Iaşi a decis săptămâna trecută să admită divorţul intentat de bărbat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Judecătorii au dispus desfacerea căsătoriei dintre Costel Corduneanu şi Alina Bogdan din culpa exclusivă a femeii. „Admite acţiunea. Dispune desfacerea căsătoriei din culpa exclusivă a pârâtei. Cu drept de apel în 30 de zile de la comunicare", a decis magistratul. De asemenea, fostul sportiv va reveni la numele anterior căsătoriei, şi anume Corduneanu.

Costel Corduneanu a introdus acţiune de divorţ la Judecătoria Iaşi în noiembrie anul trecut.


Fostul sportiv afost arestat în ianuarie 2010, iar în iulie a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru înşelăciune, spălare de bani, trafic de persoane şi şantaj. Alături de el au fost acuzate alte 26 de persoane.

Citiţi şi:

Iaşi: Hoţia piatră de temelie a reţelei Cordunenilor

Iaşi: Costel Corduneanu către un ofiţer de Poliţie: „Eu păstrez liniştea în oraş"

Iaşi: O femeie "le-a mâncat banii" Cordunenilor (UPDATE)

Potrivit rechizitoriului, gruparea a luat fiinţă în anul 2003 şi era una de „tip mafiot", iar liderul ei era Costel Corduneanu Una din cele mai importante „afaceri" ale clanului era reţeaua de hoţi, de pe urma căreia interlopii ar fi obţinut, potrivit procurorilor, un profit de 1,6 milioane de euro. Hoţii care erau racolaţi, cazaţi şi instruiţi şi-ar fi desfăşurat activitatea în 34 de ţări, iar majoritatea banilor obţinuţi le reveneau membrilor grupării.

Procurorii susţin şi că fostul sportiv l-a pus pe Ştefan Răzvan Andrioaiei să o spioneze pe soţia lui. Andrioaiei a intrat în apartamentul Alinei Bogdan şi a instalat un program la calculatorul femeii cu ajutorul căruia a aflat că aceasta face videochat.


citeste totul despre: