FOTO O educatoare din Iaşi a fost sedusă pe Messenger de un proxenet. A lăsat grădiniţa şi a ajuns prostituată de lux într-un bordel din Germania

FOTO O educatoare din
Iaşi a fost sedusă pe Messenger de un proxenet. A lăsat grădiniţa şi a ajuns
prostituată de lux într-un bordel din Germania

Imagini de pe site-ul oficial al bordelului la care a lucra educatoarea din Iaşi. Foto: villaglamour.de

Un proxenet-voiajor din Iaşi a atras în plasa sa o tânără de 24 de ani care lucra ca educatoare în Milano. Bărbatul a convins-o pe Messenger că o iubeşte şi că vrea să o ia de nevasta. Educatoarea a părăsit grădiniţa la care lucra şi a mers în Germania, pentru a locui cu aşa-zisul ei iubit. A ajuns prostituată la un bordel de lux din Nürnberg.

Ştiri pe aceeaşi temă

De surpriza vieţii ei a avut parte o tânără din Iaşi care a crezut că şi-a găsit jumătatea. După ce a renunţat la locul de muncă, cel de educatoare la o grădiniţă din Italia, o tânără de 24 de ani a ajuns să-şi vândă trupul la zeci de bărbaţi în mai multe bordeluri din Germania.

Povestea a cărei protagonistă a fost Alina Vasilica C. a început în primăvara anului trecut, atunci când l-a cunoscut pe internet pe Marius Constantin Vântu, de 25 de ani. La acea vreme, tânăra lucra la o grădiniţă din Milano, acolo unde câştiga 1.400 de euro pe lună, în timp ce ieşeanul se ocupa cu tot felul de nelegiuiri prin Germania. Timp de câteva luni, se menţionează într-un rechizitoriu al DIICOT Iaşi, cei doi au discutat prin intermediul aplicaţiei Messenger, relaţia lor fiind din ce în ce mai apropiată. Atât de apropiată încât Vântu a mers în Italia pentru a se întâlni cu educatoarea.

„Inculpatul i-a spus părţii vătămate că în Germania are o situaţie materială bună, din care să poată asigura un trai decent pentru amândoi şi că deţine o locuinţă. Totodată, inculpatul i-a declarat victimei că o iubeşte şi că doreşte să-şi întemeieze o familie”,
rechizitoriu DIICOT Iaşi.

16.000 de euro în trei săptămâni

Iniţial, educatoarea din Milano nu a fost de acord să-şi lase locul de muncă şi să meargă după Marius Vântu. Mai ales că femeia mai avea un copil dintr-o altă relaţie. Proxenetul nu a renunţat însă. În luna august a anului trecut, acesta s-a întâlnit cu Alina Vasilica la un local din municipiul Iaşi şi i-a propus încă o dată tinerei să-l urmeze în Germania pentru a trăi cu el.

Ieşeanca nu a mai refuzat. A mers imediat în Italia unde a reziliat contractul de muncă cu grădiniţa la care lucra, după care s-a dus cu Marius Vântu în Stuttgart, în locuinţa acestuia. Acolo, femeia avea să-şi pună mâinile în cap. A aflat că iubitul ei este căsătorit şi că va trebui să practice prostituţia. Procurorii spun că Alina Vasilica ar fi încercat să fugă din Germania, însă că a fost descurajată să facă acest lucru de Vântu prin “diferite metode”.

În scurt timp, educatoarea a ajuns prostituată la un bordel din Nürnberg, numit Villa Glamour, unde a lucrat trei săptămâni şi unde ar fi câştigat, potrivit rechizitoriului, 16.000 de euro. Avea în jur de şapte clienţi pe zi şi preţul era de 150 de euro pe oră. Ulterior, Alina Vasilica a mai fost dusă la un bordel din Stuttgart. O parte din bani îi reveneau lui Constantin Vântu. În luna decembrie a anului trecut, fosta educatoare din Milano a revenit în România.

Copilă de 14 ani sedusă cu acordul mamei

Procurorii ieşeni au ajuns la educatoarea Alina Vasilica în timp ce efectuau cercetări faţă de Marius Constantin Vântu într-un alt caz de acest gen. Anchetatorii au menţionat că în anul 2009, pe când proxenetul avea 22 de ani, Vântu ar fi sedus o adolescentă de 14 ani. Pentru a fi cât mai persuasiv, ieşeanul a mers la mama fetei şi i-a spus că are gânduri serioase cu fiica ei cu care vrea să se căsătorească. Tot atunci, Vântu i-a cerut mamei să întocmească la notar un document prin care să-l împuternicească să o transporte pe minoră în afara ţării. Femeia a acceptat, la insistenţele fiicei sale adolescente care era îndrăgostită până peste cap de Marius Vântu.

Adolescenta Laura Petronela avea să regrete decizia luată. În toamna anului 2009, ea a fost dusă de proxenet în capitala Greciei, Atena. Acolo, ieşeanul i-a cumpărat haine şi cosmetice şi a obligat-o să se prostitueze. Mai întâi a dus-o personal la mai mulţi clienţi, după care a plasat-o la un bordel din Atena. Procurorii ieşeni au aflat detalii cutremurătoare. În perioada octombrie 2009-ianuarie 2010, minora ar fi întreţinut relaţii sexuale cu câte 45 de clienţi pe zi. Programul de lucru era infernal, fata practicând prostituţia de dimineaţă până înspre mijlocul nopţii. Primea de la fiecare client câte 20 de euro pentru o partidă de sex. La un moment dat, din cauza epuizării, minora a fost internată într-un spital din Grecia.

Un client avea să o şi salveze pe Laura Petronela. Adolescenta i s-a destăinuit unui amator de sevicii sexuale contracost că este exploatată. Bărbatul a fost de acord să o ajute pentru a pleca din Grecia. Ulterior, minora a primit ajutor şi din partea Consulatului României din ţara elenă şi a reuşit să se întoarcă în sânul familiei. Acum, a rămas traumatizată din punct de vedere psihic.

Procurorii ieşeni au decis să-l trimită în judecată pe Marius Constantin Vântu, pe care îl acuză de trafic de persoane şi trafic de minori. Bărbatul se află în prezent în stare de arest preventiv. Dosarul său va fi judecat la Tribunalul Iaşi.

Alte subiecte pe aceeaşi temă:

Cazul şocant al unei copile obligate să se culce cu 100 de bărbaţi

O poveste dură din industria sexului pe bani. Cum au încercat proxeneţii să vândă o copilă pe 500 de lei

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările