Iaşi: Campionatul Mondial l-a băgat în spital la 94 de ani

Meciul dintre Germania şi Argentina de sâmbătă seara a băgat un ieşean în spital

Ştiri pe aceeaşi temă

Un pacient de 94 de ani a ajuns sâmbătă seară la Spitalul de Urgenţe „Sfântul Ioan", după ce s-a ridicat brusc în timpul meciului de la Campionatul Mondial. Bărbatul a alunecat între fotolii fiind transportat de urgenţă de ambulanţă la Unitatea de Primire Urgenţe  a spitalului din Copou. „Pacientul este în curs de evaluare clinică, imagistică şi biologică a traumatismelor multiple craniocerebrale, toracoabdominale şi de şold", a anunţat medicul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul UPU al Spitalului „Sf. Ioan".

O altă pacientă de 45 de ani a ajuns sâmbătă noapte după ce a încercat să repare prelungitorul de la televizor. „Pacienta a refuzat internarea deşi a fost avertizată asupra riscurilor vitale, dorind să ajungă cât mai repede acasă", a afirmat coordonatorul UPU al Spitalului „Sf. Ioan".

Citeşte şi:

Iaşi: Mamă a trei copii a încercat să-şi pună capăt zilelor din cauza sărăcieiDacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările