Iaşi: Şi-a bătut concubina câteva ore, până a omorât-o

Scenele de coşmar s-au petrecut sub ochii neputincioşi ai celor trei minori ai unui cuplu din localitatea Tomeşti. Bărbatul a fost trimis în judecată pentru omor deosebit de grav.

Ştiri pe aceeaşi temă

Valentin Vrabie (31 de ani) şi Cristina Creţu locuiau într-o casă modestă din satul Gorun, împreună cu trei copii minori. Pe 10 octombrie cei doi au lucrat pe la mai multe gospodării din zonă.

Spre seară , când au plecat acasă, Valentin Vrabie, spun anchetatorii, i-a reproşat iubitei că a avut relaţii intime cu un vecin şi a lovit-o de mai multe ori. Când au ajuns acasă, bărbatul a continuat să o lovească cu tot ce i-a căzut în cale: coada unui topor, un furtun de cauciuc, şi chiar un cuţit. În tot acest timp, femeia, mai spun procurorii, îl implora să nu o mai lovească, iar micuţii speriaţi începuseră să plângă.  

Tortura a continuat până spre ora 3.00 când unul dintre minori a fugit la un vecin să-i ceară ajutorul. Intervenţia consăteanului nu a făcut decât să-l scoată şi mai mult din sărite pe Valentin Vrabie, după cum se arată în actul de trimitere în judecată. Bărbatul şi-a pedepsit consoarta lovind-o cu capul de mobilă şi sobă, i-a rupt hainele de pe ea şi i-a strigat că o va lega cu lanţurile.

Dimineaţă, femeia încă trăia. Procurorii susţin că Vrabie i-a cerut unuia dintre copii să-i caute telefonul prin gospodărie iar când acesta i l-a adus a sunat o cunoştinţă şi i-a spus că femeia este moartă. Când vecinul a ajuns la acesta acasă, a găsit-o pe Cristina Creţu întinsă pe pat iar pereţii camerei erau plini de sânge.

Medicii legişti au constatat că victima avea peste 70 de urme de lovituri. În faţa anchetatorilor, Vrabie a recunoscut că şi-a lovit concubina.  


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările