Groapă uriaşă căscată în mijlocul unei străzi foarte circulate din Iaşi. Nimeni nu poate explica motivul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Ziarul de Iaşi
FOTO Ziarul de Iaşi

Un crater a apărut duminică, 21 aprilie, după-amiază, pe mijlocul unei străzi din Iaşi. Mai multe autobuze au fost redirecţionate pe alt traseu, iar în acest moment se încearcă identificarea cauzelor.

UPDATE 19.20:

„Surparea din Nicolina a fost provocată de înfundarea canalului colector. În această după-amiază, o avarie a afectat carosabilul din strada Pantelimon Halipa, din cartierul Nicolina. Surparea din stradă a apărut în urma înfundării canalului colector de 600 mm care subtraversează artera de circulaţie amintită mai sus. În acest moment, echipele ApaVital lucrează la remedierea avariei sub stricta supraveghere a inspectorilor municipalităţii şi a poliţiştilor locali. Lucrările vor continua până la remedierea avariei, refacerea carosabilului şi reluarea circulaţiei”, au precizat reprezentanţii Primăriei Iaşi.

UPDATE 19.00:

Craterul s-a format, cel mai probabil, din cauza canalului colector, care ar fi infundat sau prăbuşit, conform sursei citate. Reparaţiile ar urma să se finalizeze în această noapte, iar până atunci trafic va rămâne închis.

Ştire iniţială

Craterul a apărut pe strada Pantelimon Halipa, din cartierul Nicolina, iar la faţa locului se află reprezentanţii Poliţiei Locale, ai Biroului Rutier şi ai ApaVital, scrie „Ziarul de Iaşi“.

Aceştia încearcă să afle ce anume a dus la surparea străzii. Mijloacele de transport în comun au fost deviate pe altă rută, din cauza poziţie centrale a craterului, care făcea circulaţia imposibilă. 

crater iasi 3

Sursă FOTO: Ziarul de Iaşi

crater iasi 2

Ştire în curs de actualizare.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite