Ginerele bărbatului decedat în curtea spitalului din Iaşi dă vina pe ambulanţieri

Ginerele bărbatului decedat în curtea spitalului din Iaşi dă vina pe ambulanţieri

Nicu Rotaru, ginerele bărbatului decedat în curtea Spitalului „Parhon“ sub privirile indiferente ale ambulanţierilor

Nicu Rotaru, ginerele lui Dumitru Roşu, bărbatul care a decedat joi în curtea Spitalului „Parhon" pentru că nimeni nu i-a sărit în ajutor, îi acuză pe şoferii de ambulanţă de indiferenţă. Bărbatul spune că le-a cerut ajutor în zadar acestora.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nicu Rotaru, ginerele decedatului din curtea Spitalului „Parhon", a povestit că socrului său i s-a făcut rău în timp ce se aflau în taxi şi se deplasau către Clinica de Urologie a unităţii sanitare din Copou.

Se pare că au coborât din taxi, iar în curtea spitalului socrul său nu a mai găsit puterea să intre în unitatea sanitară şi s-a prăbuşit la pământ. Ginerele, fiind dependent de un baston pentru a se deplasa, nu avea cum să-l ridice şi a cerut ajutorul celor doi şoferi de pe salvare. Nu a găsit înţelegere însă.

REVOLTĂTOR! Un pacient a murit abandonat în curtea Spitalului „Parhon“ (UPDATE)

„La «Parhon» erau doi şoferi de la Salvare. Nu m-au ajutat să-l cobor. Am reuşit să-l scot din taxi. Cei de pe Salvare au început să râdă. Niciun medic sau asistent de pe ambulanţă nu l-au ajutat. Au trecut şi oameni pe acolo şi nu l-au ajutat. Şoferul de pe salvare a zis: «Eu nu mă bag» şi încă stătea cu cineva de vorbă. Până când am urcat eu la etajul unu, la urgenţe, au sărit în ajutor studenţii care l-au pus în cărucior şi l-au dus în spital. Când l-au dus înăuntru sus nu au mai putut să-l mai salveze", povesteşte Nicu Rotariu, ginerele bărbatuluid ecedat în curtea spitalului.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările