Gheorghe Nichita despre excluderile din PSD: “De foarte mulţi ani de zile se tolerează anumite atitudini care nu fac bine PSD-ului”

Gheorghe Nichita despre excluderile din PSD: “De foarte mulţi ani de zile se tolerează anumite atitudini care nu fac bine PSD-ului”

Gheorghe Nichita FOTO Marian Iliescu

Vicepreşedintele PSD, Gheorghe Nichita, a declarat vineri, 28 decembrie, că a votat pentru excluderea lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova din partid el spunând că votul a fost unul pentru liniştirea situaţiei din partid.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gheorghe Nichita a precizat că decizia sa a venit şi urmare a unor nemulţumiri pe care primarii PSD din judeţul Iaşi le-ar fi avut la adresa celor excluşi din partid. “Am avut o analiză cu primarii acum o săptămână la care a participat şi preşedintele executiv Liviu Dragnea în care noi n-am vrut să nu spunem nimic, i-am lăsat pe primari să vorbească. Primari de 4-5 mandate, cu state vechi erau foarte revoltaţi de atitutdinea avută de colegii noştri după 16 noiembrie şi au spus, au şi votat ca să rămânem la guvernare, să facem în progres pentru a întări echipa Ponta-Dragnea şi să luăm măsuri ferme cu cei care se abat de la disciplina de partid, care încearcă să pună pe primul plan proiectul lor politic personal în defavoarea partidului”, a declarat Nichita.

Acesta a mai precizat că de foarte mulţi ani se tolerează “anumite lucruri” care nu fac bine PSD şi de aceea a fost nevoie de luarea unor măsuri mai dure. “Nu vă ascund că au fost multe ore de discuţii despre fiecare persoană în parte, despre domnul Vanghelie, domnul Geaonă şi despre Şova şi ei şi-au spus punctul de vedere de câte ori au avut nevoie să spună. Colegii mei au votat în număr mare, 80 de voturi pentru excludere. Din ce cauză? Vrem efectiv să ne liniştim situaţia din partid şi vrem un semnal că suntem solidari şi vom rămâne în această echipă în continuare la conducerea partidului”, a mai spus Nichita.

Comitetul Executiv al PSD a decis joi, 27 noiembrie, excluderea din partid a lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova.

Citeşte şi:

Mircea Geoană, despre momentul în care a fost exclus din PSD: „Ponta a spus: ori eu, ori el!“Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: