Gest extrem după o ceartă cu soţia. Un ieşean s-a pus de-a latul unui drum şi a fost strivit de o maşină care circula corect

Gest extrem
după o ceartă cu soţia. Un ieşean s-a pus de-a latul unui drum şi a fost
strivit de o maşină care circula corect

Victima a fost transportată de urgenţă la spital FOTO Arhivă

Un caz complicat este investigat de poliţişti la Iaşi, acolo unde poliţiştii cercetează modul în care un bărbat de 33 de ani a fost grav rănit după ce a fost călcat de o maşină.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul, originar din comuna Ruginoasa, judeţul Iaşi, a fost internat la spital la finele săptămânii trecute după ce a suferit multiple fracturi, dar şi alte leziuni ce îi pun viaţa în pericol.

Potrivit unor surse din Poliţie, ieşeanul a fost călcat de o maşină în cursul nopţii de 7 septembrie, la orele serii, incidentul fiind cercetat la acest moment ca o tentativă de suicid.

Potrivit surselor, în acea seară, bărbatul s-a certat cu soţia sa şi, la finalul finalul discuţiei aprinse, i-a spus acesteia, explicit, că merge să se sinucidă. În scurt timp, ieşeanul s-a aşezat de-a latul unui drum naţional ce traversează localitatea Ruginoasa, fiind acroşat de o maşină care venea dinspre Paşcani şi care era condusă de un tânăr de 30 de ani.

Şoferul maşinii, care nu era băut, nu a avut timp să oprească pentru a nu-l acroşa pe sinucigaş, rănile suferite de acesta din urmă fiind extrem de grave. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă însă, cel mai probabil, pentru că e vorba de o tentativă de sinucidere, şoferul nu va fi pus sub acuzare.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: