George Simion, stropit cu cerneală în timpul manifestărilor de la Iaşi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Liviu Chirica
FOTO Inquam Photos / Liviu Chirica

George Simion, liderul AUR, a rămas în Piaţa Unirii din Iaşi, pentru a sărbători Unirea Principatelor Române, deşi autorităţile locale nu au organizat niciun eveniment oficial. El a fost stropit cu cerneală în timpul manifestărilor.

GALERIE FOTO

Liderul AUR, George Simion, a fost stropit cu cerneală în timpul manifestărilor de la Iaşi, în ziua Unirii Principatelor Române, la 24 Ianuarie. Bărbatul care l-a atacat pe politician a fost ridicat de către jandarmi. 

„Nu mă supăr şi chiar îi rog pe poliţişti să nu îl amendeze pe individ. Noi îi iubim pe toţi românii”, a transmis George Simion imediat după indident. 

Un eveniment similar a avut loc anul trecut tot în Piaţa Unirii, atunci când primarul Mihai Chirica a stropit cu iaurt de către un participant la evenimente.

Un protestatar a ieşit din mulţime şi s-a apropiat de primarul Mihai Chirica, aflat în mijlocul mulţimii şi l-a împroşcat cu iaurt, reproşându-i că nu a făcut nimic pentru construirea unei autostrăzi care să lege Moldova de Transilvania şi implicit de Vestul Europei.

Imediat, bărbatul a fost ridicat de către jandarmi, el refuzând să le dea acestora buletinul. Ieşeanul revoltat a fost dus la autospeciala Jandarmeriei şi, cel mai probabil, va fi dus la cea mai apropiată secţie de politie.

Peste 1.000 de persoane s-au adunat luni dimineaţă, 24 ianuarie 2022, în Piaţa Unirii din Iaşi pentru a sărbători Unirea Principatelor Române, în ciuda deciziei autorităţilor locale, care au spus că nu vor organiza niciun astfel de eveniment în centrul oraşului, din cauza creşterii numărului de infectări cu coronavirus în judeţ. 

În Piaţa Unirii s-au adunat şi oameni care militează pentru construirea autostrăzilor în zona Moldovei.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Liderul sindicaliştilor STB îşi dă demisia din PSD şi Consiliul General: Domnule Dan, sunteţi vinovat că bucureştenii trebuie să suporte acest calvar

AUR, colaborări controversate. Partidul îşi pregăteşte deja strategia pentru prezidenţiale

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite