Gala Modele Feminine de la Iaşi, un preambul la Ziua Internaţională a Femeii

Gala Modele Feminine de la Iaşi, un preambul la Ziua Internaţională a Femeii

Cristina Nichita, initiatoarea Galei Modele Feminine FOTO Adevarul

Cu trei zile înainte de Ziua Internaţională a Femeii care se sărbătoreşte în fiecare an pe 8 martie, la Iaşi se va desfăşura Gala Modele Feminine.

Ştiri pe aceeaşi temă

În săptămana dedicată femeii, la “Casa de Cultură a Studenţilor” din Iaşi se va desfăşura, pe 5 martie 2015, începând cu ora 17.00, Gala Modele Feminine, organizată la iniţiativa deputatului PSD Cristina Nichita şi ajunsă în 2015 la ediţia a III-a.

Gala Modele Feminine a luat naştere din dorinţa de a promova valorile şi de a recunoaşte meritele femeilor devenite surse de inspiraţie pentru cei din jur.

Pentru al treilea an consecutiv, vor fi premiate modelele care au demonstrat că pot atinge idealul în diferite domenii de activitate: de la mame, la cadre didactice, medici, pensionare, antreprenoare, femei de altă etnie, cum e etnia romă.

Se vor acorda, în cadrul Galei Modele Feminine, titlul de Ambasadoare a Iaşilor, cât şi de Cea mai activă voluntară a comunităţii ieşene, dar şi un premiu special unei tinere ce aspiră să devină femeia puternică de mâine.

"Sunt femei care au reuşit să provoace succesul, care au reuşit să lupte pentru idealul lor şi, mai ales, sunt femei care pot reprezenta o sursă de inspiraţie pentru fiecare dintre noi. Avem, astfel, o nouă motivaţie: aceea de a ne alege modelele din imediata noastră apropiere, nu din revistele glossy sau  de la TV", susţine iniţiatoarea proiectului, Cristina Nichita.

Mai puteţi citi:

Idei de cadouri de 8 martie

Miss Bikini se alege pe 8 martie pe pârtia de la Arena Platoş

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările