VIDEO Gafă uriaşă la Iaşi, chiar de Ziua Naţională a României. „De la Nisa pân' la Tisa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Versurile lui Mihai Eminescu au fost modificate puţin la Iaşi, la ceremonia organizată cu ocazie Zilei Naţionale a României. „De la Nisa pân'la Tisa“, asta s-a rostit, referitor la România, pe scena amplasată în Piaţa Palatului Culturii din Iaşi.

Duminică, 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, în discursurile rostite la Iaşi s-au furişat şi câteva greşeli. Printre oficialităţie locale care au luat cuvântul pe scena amplasată în Piaţa Palatului Culturii din Iaşi, s-a numărat şi Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi. Acesta, în discursul său, vrând să recite un vers din „Doina” lui Mihai Eminescu, a făcut o gafă de proporţii. În loc să spună „De la Nistru pân' la Tisa”, preşedintele CJ Iaşi a spus „De la Nisa pân' la Tisa”.

„Ziua Marii Uniri este un îndemn la unitate, solidaritate şi mândrie naţională. La mulţi ani, ieşeni! La mulţi ani, România! La mulţi ani, România de pretutindeni, de la Nisa pân' la Tisa, pân' la Dunăre...”, a rostit Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi. 

Gafa a fost sesizată imediat atât de cei care se aflau pe scenă, cât şi de miile de ieşeni adunaţi în Piaţa Palatului Culturii. 

Gafa poate fi urmărită de la minutul 42:55 din videoclipul de mai jos.

VIDEO

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite