Frigul i-a lăsat acasă pe preşcolari

Frigul i-a lăsat acasă pe preşcolari

.

Elevii navetişti de la şase unităţi de învăţământ din judeţul Iaşi nu au putut ajunge astăzi la cursuri pentru că microbuzele nu au pornit  din cauza frigului.

Ştiri pe aceeaşi temă

În această situaţie sunt şcolarii care învaţă la SAM Cristeşti, SAM Voineşti, Şcoala Boureni, SAM Leţcani, Şcoala Osoi şi Şcoala Rusenii Noi.

La Liceul „Garabet Ibrăileanu" elevii nu au făcut primele trei ore din cauza presiunii scăzute a gazului. La alte cinci unităţi de învăţământ din judeţul Iaşi, astăzi nu s-au făcut deloc cursuri. Probleme din cauza frigului au fost înregistrate şi  în grădiniţe.

"În general, la învăţământul preprimar părinţii au preferat să nu-i trimită la cursuri pe cei mici. Prezenţa a fost mai scăzută la GPP 25, GPP 26 şi Grădiniţa săptămânală Moţoc. De asemenea, şi în unele unităţi şcolare prezenţa a fost scăzută la Şcoala Voineşti, SAM Şcheia, SAM Butea",  a spus Sabina Manea, purtător de cuvânt la Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările