Fratricid de la 100 de lei. Un bărbat din Iaşi şi-a înjunghiat fratele mai mare în inimă în timp ce se cinsteau împreună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa în care a avut loc crima FOTO Adevărul
Casa în care a avut loc crima FOTO Adevărul

Procurorii ieşeni au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 47 de ani, din comuna Erbiceni, care este acuzat de omor asupra unui membru a familiei.

Individul, în vârstă de 47 de ani, este acuzat că şi-a ucis fratele de 51 de ani. Fapta a avut loc pe fondul consumului de alcool.

Potrivit anchetatorilor, cei doi fraţi locuiau împreună în casa părintească din satul Erbiceni, judeţul Iaşi. Săptămâna trecută, cel mare împrumutase 100 de lei de la fratele mai mic şi i-a promis că îi va restitui datoria în câteva zile.

Duminică, 19 ianuarie, ce doi se aflau acasă şi au consumat împreună băuturi alcoolice. La un moment dat, fratele mai mic şi-a adus aminte de datorie şi între cei doi bărbaţi a izbucnit un conflict spontan.

„Stăteau pe prispa şi beau, apoi s-au luat la cearta şi apoi la bataie”, a povestit un martor.

“Inculpatul în varsta 47 de ani i-a aplicat fratelui în vârstă 51 de ani câteva lovituri. Plăgile toracice cauzate cu plaga cardiacă au condus la decesul victimei. Inculpatul a fost reţinut 24 de ore”, au precizat procurorii ieşeni.

Agresorul a mai fost cercetat, acum mai mulţi ani, pentru tentativă la omor.  

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite