FOTO VIDEO Protest ad-hoc anti-PSD în piaţa în care partidul şi-a susţinut mitingul. Mii de ieşeni scandează: „Mergem la vot!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protestatarii au ocupat Piaţa Unirii din Iaşi FOTO Adevărul
Protestatarii au ocupat Piaţa Unirii din Iaşi FOTO Adevărul

Câteva mii de persoane s-au adunat în Piaţa Unirii din Iaşi şi au scandat lozinci anti-PSD. Manifestarea ad-hoc a avut loc în acelaşi loc în care, cu doar câteva minute înainte, a avut loc mitingul PSD.

GALERIE FOTO

UPDATE ORA 19.00 Protestatarii au plecat în marş pe străzile din oraş şi continuă să strige lozinci anti-PSD şi împotiva lui Liviu Dragnea.

Potrivit unor estimări, ar fi vorba de aproximativ 3.000 de persoane. 
________________________________________________________________________________

Piaţa Unirii a fost ocupată de persoanele care, cât a durat mitingul PSD, au fost ţinute de jandarmi dincolo de gardurile metalice puse de Jandarmerie. 

Estimările de la faţa locului arată că ar fi câteva mii de oameni, în special tineri, care scandează lozinci anti-PSD, dar şi mesaje de genul „Nu vă fie frică, Iaşul se ridică” sau „Mergem la vot”.

Manifestarea ad-hoc are loc în timp ce simpatizanţii PSD merg la autocare pentru a plece înspre localităţile lor de baştină.



Mitingul PSD s-a încheiat mai devreme decât era programat, participanţii plecând în masă imediat după ce liderul partidului, Liviu Dragnea, a susţinut un discurs. Şeful PSD a vorbit în discursul său şi despre protestatari, pe care i-a numit „derbedei”. 

protest anit psd 9 mai iasi Foto alexandra Cheroiu
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite