FOTO VIDEO Patronul Hotelului Unirea din Iaşi a spulberat cu Lexusul doi tineri aflaţi pe o motocicletă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident de circulaţie grav a avut loc în vineri seară, 18 aprilie, în municipiul Iaşi, protagonist fiind Lucian Grecu, patronul Hotelului Unirea.

Lucian Grecu se afla la volanul unui vehicul Lexus şi a lovit o motocicletă pe care se aflau doi tineri. Motocicliştii se deplasau cu viteză dinspre Agronomie spre Breazu şi s-au lovit de bolidul lui Grecu după ce, susţine Ziarul de Iaşi, patronul Hotelului Unirea nu ar fi acordat prioritate atunci când a ieşit de pe o stradă lăturalnică. 

Acesta a declarat presei aflate la faţa locului că nu a putut evita accidentul deoarece motocicleta i-a apărut brusc în faţă şi circula cu viteză foarte mare. 

Cei doi tineri de pe motocicletă, Adrian şi Diana B., de 32 şi 22 de ani, au fost răniţi grav şi au fost transportaţi la spital pentrui a primit îngrijiri medicale. 

Medicii au spus că impactul ar fi putut fi fatal dacă cei doi nu ar fi purtat căşti de protecţie. 

image

Echipajul de Poliţie ajuns la faţa locului l-au testat pe Lucian Grecu (foto sus. Sursă, Ziarul de Iaşi) cu alcooltestul rezulzatul fiind negativ. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a afla toate împrejurările în care s-a produs accidentul. 

Citeşte şi: 

Accident grav la Iaşi. 11 oameni au murit după ce o maşină a fost spulberată de un tren personal

CFR a refuzat bariera de la locul carnajului. Cumplitul accident feroviar de la Iaşi, un cocktail între inconştienţă, indecizie şi subfinanţare crasă

Autoturism izbit de tren la intrarea în municipiul Iaşi. Şoferul a încercat până în ultimul moment să evite impactul

Cele mai teribile accidente din România. Catastrofa feroviară de la Scânteia, în urma căreia 14 persoane au decedat, s-ar putea repeta pe drumurile judeţului Iaşi

Maşină lovită de tren la ieşirea din Iaşi. Trei oameni au murit

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite