FOTO VIDEO O cântăreaţă din Iaşi a ajuns la spital cu mandibula ruptă după ce a fost bătută măr în plină stradă

FOTO VIDEO O cântăreaţă din Iaşi a ajuns la spital cu mandibula ruptă după ce a fost bătută măr în plină stradă

Florina Dăscălescu a fost desfigurată de persoane necunoscute FOTO Facebook

Artista ieşeană Florina Dăscălescu, alias Flow Reena, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătută în plină stradă, în cartierul Podu Roş din Iaşi. Tânăra spune că nu va mai putea cânta pentru cel puţin şase săptămâni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Florina Gabriela Dăscălescu are de 24 de ani şi cântă cu numele de scenă Flow Reena. Tânăra a fost externată din spital sâmbătă după ce, susţine ea, a avut nevoie de trei zile de spitalizare. Artista a detaliat modul în care a fost agresată prin intermediul unei postări pe contul său oficial de Facebook.
 
Ieşeanca a menţionat că incidentul nefericit s-a petrecut în cartierul Podu Roş. “Trăiesc un coşmar! Aveţi grijă pe unde mergeţi seara, mergeţi însoţiţi. Miercuri pe la 18:15 mă duceam spre farmacia Sensi Blue din Podu Roş să iau nişte pastile. Când m-am întors pe Aleea Decebal, era beznă totală. Probabil greşeala mea a fost că am ţinut portofelul şi pastilele sub braţ, la vedere. Ca orice om, am zis că, na, până la farmacie e ok să iau doar portofelul. Dintr-o data pe alee mi-am pierdut conştienţa. Efectiv nu ştiu ce s-a întamplat după, că am căzut la starea de inconştienţă fără să mi se facă rău înainte, fără ameţeli”, îşi începe artista povestea. 

 
Urmează să depună plângere la Poliţie 
 
Florina Dăscălescu crede că a fost lovită cu pumnul în zona capului şi că, ulterior, a căzut cu capul de asfalt. Cântăreaţa a mai menţionat că a fost trezită de persoane necunoscute şi că era plină de sânge. Avea pastilele cumpărate de la farmacie însă îi lipsea portofelul. “Eu am crezut că am avut o pierdere de conştienţă şi am căzut, însă doctorii şi toată lumea spun că e posibil să fi fost lovită. Asta pentru că nu ai cum să ai două fracturi de mandibulă în partea dreaptă şi julită lângă ureche, plus cercel rupt şi fractură la cap în partea stângă. Îs prea multe şi în locuri diferite, nu ai cum în cadere să te loveşti aşa tare”, a mai spus artista. 
 

 
Tânăra spune că a rămas şocată în urma evenimentului nefericit pe care l-a trăit însă că investigaţiile medicale au relevat că nu ar avea probleme medicale grave. Cu toate acestea, mai spune Dăscălescu, pentru refacerea fracturilor la mandibulă poartă sârme în gură şi nu va putea vorbi timp de şase săptămâni. “Atenţie mare dragilor pe unde mergeţi ce faceţi, pentru că se întâmplă atâtea! Abia aştept să mă fac bine şi să revin pe scena. Mulţumesc din suflet celor care m-au vizitat la spital!”, a mai scris tânăra. 
 

Contactată de reporterul "Adevărul", artista a spus că urmează să depună plângere la Poliţie. “Urmează să merg la Medicină Legală (pentru certificat medico-legal n.r.) după care am să fac o plângere la Poliţia Municipiului. Acum sunt sigură că am fost lovită, am înţeles că sunt foarte mulţi în zona aceea care fac astfel de tâlhării”, a spus Florina Dăscălescu. 
 
Citeşte şi: 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: