FOTO UPDATE Patru sinucigaşi din dragoste, în ultimele zile. Un adolescent de 14 ani a lăsat o scrisoare sfâşietoare

FOTO UPDATE Patru sinucigaşi din dragoste, în ultimele zile. Un adolescent de 14 ani a lăsat o scrisoare sfâşietoare

Florin Gherghel a ales să-şi pună capăt zilelor la 14 ani după ce s-a îndrăgostit de o fată care nu-i împărtăşea sentimentele

Trei persoane din Iaşi au murit, iar încă una se află în spital în stare gravă, în urma unor gesturi suicidare comise în ultimele zile. Ultimele cazuri de acest gen s-au petrecut luni seară, când o studentă la Medicină s-a spânzurat iar o adolescentă de 16 ani s-a aruncat de la etajul III. Ele tocmai se despărţiseră de prietenii lor.

UPDATE, ORA 15.00 Poliţiştii ieşeni şi reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă au intervenit în urmă cu scurt timp pe strada Canta, acolo unde locuieşte un tânăr care şi-a tăiat venele. Ieşeanul a primit îngrijiri medicale faţa locului şi a fost transportat la spital.

______________________________________________________________________

Prima sinucidere din dragoste a fost cea a unui adolescent de 14 ani, din localitatea Cozmeşti, care pe 1 iunie s-a spânzurat într-o livadă. Băiatul era îndrăgostit până peste cap de o fată care nu-i împărtăşea sentimentele iar gândul că nu va putea fi împreună cu ea l-a îndemnat să recurgă la acest gest extrem. Florin Gherghel a postat pe YouTube, înainte de a-şi pune capăt zilelor, o scrisoare impresionantă, dedicată fetei de care se îndrăgostise.

“Nu ştiu cum să încep. Sunt multe de spus, dar timpul nu prea îmi permite. Încep cu «mi-e dor», continui cu «te ador» şi închei cu «te iubesc». Nu ştiu cum să îmi încep aceasta scrisoare, pe care nu ţi-o voi trimite niciodată, dar vreau să ştii că îmi lipseşti enorm acum. Tot ce ştiu este că, dacă cineva m-ar pune să aleg o persoană alături de care să-mi găsesc fericirea, tu ai fi acea persoană. Nu ştiu cum ai reuşit să îmi furi inima, nici măcar nu am observat când mi-ai luat-o, dar acum m-am trezit fără ea. Nu vreau să crezi că îţi reproşez ceva. Nu. Pentru că locul inimii mele este în inima ta, chiar dacă acum eşti mai departe ca niciodată”, a transmis Florin, prin intermediul unui filmuleţ postat pe YouTube.

Studentă la Medicină găsită spânzurată

Luni seară, o tânără de 29 de ani a fost găsită spânzurată într-un apartement din Codrescu. Trupul tinerei a fost descoperit de colega sa de cameră, care a anunţat autorităţile. Medicii ajunşi la faţa locului au încercat să o resusciteze, însă în zadar. Tânără era studentă la Facultatea de Medicină Dentară iar colega sa le-a povestit poliţiştilor că tocmai se despărţise de prietenul său.

Tot luni seară, o adolescentă de 16 ani din Iaşi s-a aruncat de la etajul trei după ce s-a despărţit de iubit. Fata se află în prezent la spital iar medicii spun că e stabilă.

Mesajul sfâşietor al iubitei unui student spânzurat

Cristian Miron, de 22 de ani, student la Facultatea de Construcţii şi Instalaţii a fost găsit spânzurat într-o cameră de cămin de colegul său. Colegii lui Cristian Marcel susţin că acesta era îndrăgostit până peste cap de prietena sa. Se pare că, mai spun apropiaţii studentului, ultima ceartă pe care tânărul a avut-o cu iubita sa l-ar fi determinat să îşi pună capăt zilelor. El nu a lăsat însă un bilet de adio prin care să îşi justifice gestul extrem. Iubita sa, Cristina, a postat şi un comentariu prin care a răspuns celor care o consideră vinovată de sinuciderea lui Marcel.

"Nu pot vorbi prea mult, nu am puterea! Tot ce pot să zic e că aparenţele înşeală.Dacă a făcut gestul ăsta nu l-a făcut pt mine, noi nu aveam probleme în cuplu. Speculaţii sunt multe, groaznic de urâte la adresa mea şi la adresa lui. Nu a fost nici o clipă vorba de despărţire. Aveam planuri de viitor, visam la viitor împreună. Nu a fost nimic care să îl facă asta pentru mine, pentru noi. Altele au fost în inima şi capul lui, nimeni nu o să înţeleagă acum asta! Vreau doar să nu mai aud jigniri pentru el, nici pentru mine. Atât îmi doresc şi vreau să se poată ohihni în pace", a postat tânăra pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările