FOTO Scandal la un liceu din Iaşi din cauza unei eleve premiante care face videochat (UPDATE)

FOTO Scandal la un liceu din Iaşi din cauza unei eleve premiante care face videochat (UPDATE)

Eleva de la „I.C. Ştefănescu“ acuzată că ar face videochat

Tânăra, în vârstă de 23 de ani, este una din cele mai bune eleve la seral în clasa a XIII-a la Colegiul Tehnic „I. C. Ştefănescu".  Consiliul profesoral a decis joi ca elevei să i se scadă nota la purtare şi să urmeze nişte şedinte de consiliere la psihopedagogul şcolii.

UPDATE ORA 16.33: Măsura adoptată de consiliul profesoral reunit joi este scăderea notei la purtare a elevei, precum şi o serie de şedinţe de consiliere psihopedagogică.

„S-a recurs la scăderea notei la purtare întrucât regulamentul şcolii prevede ca toţi elevii să adopte un comportament etic. În faţa circumstanţelor, eleva a admis implicarea în activităţile de videochat şi este foarte afectată de ceea ce i se întâmplă. Nu a crezut că acest lucru va avea un asemenea efect de bumerang asupra vieţii ei“, a declarat Dolores Voinea, directorul de la „I.C. Ştefănescu“.

Ora 11.44: Cadrele didactice de la „I. C. Ştefănescu" au rămas siderate când au văzut imaginile cu Ionela Stoica, elevă în clasa a XIII-a la cursurile de seral. Deşi este una din cele mai bune eleve şi chiar şefă de clasă, tânăra apare pe mai multe site-uri de videochat.


Iaşi: Liderul clanului Corduneanu a divorţat de nevasta care făcea videochat

„Până ieri nu am avut ocazia să stau de vorbă cu această elevă şi nu ştiam cum arată. În opinia mea, seamănă cu fata care apare în imaginile de pe site-ul de videochat. Nu am crezut că o să ajung să mă uit pe asemenea site-uri în viaţa mea. Este o elevă foarte bună, şefă de clasă. Credeţi că mai am putere după o asemenea lovitură", a declarat Dolores Voinea, directorul de la „I. C. Ştefănescu"

Cadrul didactic a stat de vorbă cu Ionela iar tânăra nu recunoaşte că ar fi făcut videochat. „Fata mi-a spus că un fost iubit de al ei obişnuia să o pozeze şi crede că acel bărbat vrea să-i facă rău, dar că nu a făcut niciodată videochat", a precizat Voinea.


Directoarea de la „I. C. Ştefănescu este de părere că fata din imagine de pe site-ul de videochat pare să fie Ionela Stoica

Cu toate acestea, consiliul profesoral de la „I. C. Ştefănescu" se va reuni astăzi la ora 12.00 pentru a stabili dacă se impun măsuri împotriva tinerei.

„Nu are absenţe şi notele ei sunt foarte bune. Cu toate acestea, un asemenea incident denigrează numele şi imaginea unităţii noastre de învăţământ. Consiliul profesoral va decide dacă se vor lua măsuri", a spus Dolores Voinea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările