FOTO Cum a rămas centrul Iaşului după mitingul PSD. Echipele de salubritate au strâns după participanţi

FOTO Cum a rămas centrul Iaşului după mitingul PSD. Echipele de salubritate au strâns după participanţi

Echipele Salubris au intervenit după manifestările de la Iaşi FOTO Adevărul

Mai multe echipe ale Salubris, firma de salubritate din Iaşi, au acţionat în seara de joi, 9 mai, în centrul Iaşului, acolo unde a avut loc mitingul PSD, dar şi o contramanifestaţie împotriva acestui partid.

Ştiri pe aceeaşi temă

GALERIE FOTO

În jur de 20.000 de persoane, simpatizanţi PSD şi protestatari ai acestui partid, au mers joi în Piaţa Unirii din Iaşi cu ocazia mitingului organizat de social democraţi. 

Simpatizanţii au venit la Iaşi cu peste 300 de autocare, dar şi o garnitură de tren, fiind primiţi în Piaţa Unirii doar în baza unor tichete oferite de organizatori. 

Nu au fost înregistrate incidente importante cu ocazia evenimentului, mai multe ciocniri verbale între simpatizanţii PSD şi protestatari fiind, totuşi, înregistrate. 

Mitingul PSD, la care au participat cei mai importanţi membri au partidului, inclusiv şeful Liviu Dragnea, s-a terminat în jurul orei 18.30. 
 
Ulterior acestui moment, în jur de 3.000 de persoane care până atunci fuseseră ţinuţi în afara pieţei de jandarmi au intrat acolo şi au scandat lozinci anti-PSD
 
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: