FOTO Orgie sexuală cu minori şi alcool într-un sediu de Poliţie din judeţul Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi agenţi de poliţie din judeţul Iaşi au fost trimişi în judecată de Crima Organizată după ce au întreţinut raporturi sexuale cu o minoră traficată. Unul dintre ei a făcut sex cu o adolescentă chiar în sediul Poliţiei, iar altul într-o maşină

Sediul postului de poliţie din comuna Tătăruş, judeţul Iaşi, a fost transformat în bordel chiar de către oamenii legii. Agentul Ciprian Nicu Moneagă, de 36 de ani, a fost trimis ieri în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Iaşi, fiind acuzat că a făcut sex cu o fată de 14 ani, despre care ştia că este victimă a unor traficanţi de persoane. Alături de Moneagă, prin acelaşi rechizitoriu, anchetatorii l-au mai trimis în judecată şi pe poliţistul Daniel Avârvarei, de 27 de ani, acuzat la rându-i că a întreţinut raporturi sexuale cu aceeaşi adolescentă. Alături de agenţi, procurorii i-au mai trimis în judecată şi pe bărbaţii care au racolat minorele şi care timp de mai multe luni le-au obligat să se prostitueze.

20 de lei partida

Potrivit rechizitoriului obţinut de reporterii „Adevărul“, în luna octombrie a anului 2012, unul dintre membrii reţelei de trafic de carne vie, Gheorghe Paşcu, a luat-o pe Cătălina A. (14 ani) şi a mers cu ea la sediul de poliţie din comuna Tătăruşi, acolo unde se afla doar Nicu Ciprian Moneagă, ajutor de şef de post în comună. La acea vreme, arată anchetatorii, minora era dată dispărută de către părinţi. În incinta postului de poliţie, traficantul de persoane a discutat cu poliţistul despre o amendă pe care primul ar fi trebuit să o plătească. În tot acel timp, ambii au consumat băuturi alcoolice, dându-i de înţeles minorei că va trebui să facă sex cu poliţistul.

„După plecarea inculpatului Paşcu Gheorghe, învinuitul Moneagă Ciprian Nicu i-a cerut părţii vătămate să întreţină raporturi sexuale cu el, spunându-i că îi dă 20 de lei. Partea vătămată i-a răspuns că nu are nevoie de banii lui, dar învinuitul i-a băgat în buzunar mai mult forţat două bancnote a câte 10 lei“, se arată în rechizitoriu. În continuare, spun procurorii, minora i-ar fi spus agentului că nu are decât 14 ani însă acesta i-ar fi replicat că dacă nu va face sex cu el îl va determina pe proxenetul său să o abandoneze în sat. „Partea vătămată i-a spus că nu întreţine raporturi sexuale decât cu prezervativ, sperând că poliţistul nu are. Învinuitul avea însă prezervative în biroul său, iar partea vătămată a fost nevoită să întreţină raporturi sexuale cu el, chiar în incinta postului de poliţie“, se mai arată în documentul citat.

Cu pătura în geam

Anchetatorii mai menţionează că, în acel moment, agentul era în timpul serviciului fiind îmbrăcat în uniforma de poliţist şi având asupra sa şi pistolul din dotare. De asemenea, pentru a nu fi văzut din exterior, Ciprian Moneagă ar fi pus o pătură în geam şi ar fi încuiat sediul. După ce a întreţinut raporturi sexuale cu minora, poliţistul l-a lăsat pe traficant Paşcu să intre în post şi ar mai fi băut cu acesta câteva beri. Minora a fost luată apoi de proxenet şi dusă cu forţa în locuinţa unui alt traficant de persoane, Ionuţ Roşca, trimis şi el în judecată în acelaşi dosar.

Al doilea poliţist, sex în maşină

La câteva săptămâni după orgia din sediul Poliţiei, anchetatorii spun că un alt agent din localitatea Tătăruşi ar fi beneficiat de „bunăvoinţa“ traficanţilor, cu ajutorul aceleiaşi fete. Protagonist a fost, de această dată, poliţistul Daniel Avârvarei (foto dreapta), scena petrecându-se într-o maşină, în apropierea unei benzinării. Potrivit victimei, în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu poliţistul pe bancheta din spate, în maşină se afla şi proxenetul Constantin Radu Crăciun, un alt membru al reţelei. „Inculpatului a determinat-o pe partea vătămată să întreţină raportul sexual cu poliţistul Avârvarei Daniel Marian spunându-i că acesta o poate ajuta, convingându-i pe părinţii ei să îşi retragă plângerea de dispariţie“, se mai arată în rechizitoriu.

image

Reţeau traficanţilor a fost destructurată în iunie, atunci când, în baza unor informaţii, procurorii DIICOT au descins în locuinţele lor şi i-au arestat. Printre cei arestaţi s-a numărat atunci şi agentul Daniel Avârvarei, eliberat între timp din arest. Anca Vâjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, a precizat că agentul Ciprian Moneagă şi-a dat demisia din funcţie începând cu data de 6 octombrie. Daniel Avârvarei a fost pus la dispoziţie începând cu data de 19 august, ceea ce înseamnă că nu mai execută decât activităţi de poliţie trasate strict de superiori. Cele două victime identificate de anchetatori şi care au dat declaraţii în acest dosar s-au întors în familiile lor.

Infractori cu caschetă

Cei doi agenţi iubăreţi nu sunt singurii care au avut probleme cu legea în ultima perioadă. Pe 3 octombrie, în faţa unei biserici din centrul Iaşiului, un jandarm originar din municipiul Vaslui a fost prins în flagrant de procurorii DIICOT la scurt timp după ce a ridicat, împreună cu un alt tânăr, un colet ce conţinea jumătate de kilogram de cocaină. T.A.I. a fost arestat ulterior pentru 29 de zile, la fel ca şi amicul său, cel care se pare că ar fi coordonat acţiunea, Andrei-Gheorghe Pascaru. Stupefiantele fuseseră trimise din Costa Rica şi aveau o valoare de 50.000 de euro. Tot la începutul acestei luni, un agent de poliţie din judeţul Iaşi, Ştefan Tănase, a fost trimis în judecată pentru purtare abuzivă şi abuz în serviciu fiind acuzat de procurori că ar fi lovit în sediul de Poliţie două persoane pentru ca acestea să-şi recunoască faptele din două dosare diferite. Tănase a fost şi el pus la dispoziţie.

Citeşte şi: 

VIDEO Un poliţist din Iaşi, împătimit al jocurilor de noroc, a fost filmat în timp ce fura bani dintr-un local

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite