FOTO Căutări zadarnice în cazul dublei crime din Iaşi. Poliţiştii au răscolit fără succes în nordul Moldovei

FOTO Căutări zadarnice în cazul dublei crime din Iaşi. Poliţiştii au răscolit fără succes în nordul Moldovei

Maria Guraliuc, tânăra găsită moartă în casă

Oamenii legii nu au reuşit încă să-l găsească pe George Guraliuc, principalul suspect al dublei crime din Alexandru cel Bun, în care au fost ucise fosta jurnalistă Maria Guraliuc şi fetiţa ei de 5 luni, Sabina. Cele două vor fi înmorântate dumunică la Plugari.

Căutările au fost extinse în toată Moldova, după ce familia Mariei Guraliuc (29 de ani) a anunţat că presupusul criminal a mai plecat de acasă la începutul anului şi s-a refugiat la o mănăstire din regiune. Nici până la această oră, tânărul de 23 de ani, înregistrat cu grave afecţiuni psihice , nu a fost găsit de poliţişti. 

FOTO O fostă jurnalistă şi fetiţa sa au fost găsite moarte în casă, în cartierul Alexandru UPDATE

Între timp, apar mărturii cutremurătoare despre calvarul la care era supusă fosta jurnalistă de către fratele ei. Prietenii tinerei susţin că fata era bătută de frate pentru a-i da bani. George Guraliuc a fost internat de două ori la spitalele de boli psihice din Bucureşti şi Iaşi, dar din spusele medicilor ieşeni, acesta nu şi-a urmat tratamentul după ce a părăsit spitalul, la începutul lunii iunie.


George alături de sora lui, Maria Foto: bzi.ro

Deşi era agresată frecvent de frate, apropiaţii tinerei spun că aceasta îi purta de grijă tot timpul. În primăvară, Maria a cerut ajutorul unei prieten pentru a găsi un psihiatru bun pentru fratele ei.

  
Click pe imagini pentru a vedea fotogaleria 

Medicii de la Socola spun că, dacă tânărul nu a avut discernământ când şi-a atacat sora şi nepoata, este posibil ca George Guraliuc să-şi ia viaţa când va realiza gestul făcut. 

UPDATE Principalul suspect al dublei crime din Iaşi, în care au fost ucise o fostă jurnalistă şi fetiţa ei de 5 luni, este căutat în Moldova FOTO

Maria şi fetiţa ei vor fi înmormântate dumnică la Plugari. Trupurile celor două vor fi ridicate sâmbătă şi duse în comuna natală. Părinţii celor doi fraţi, foşti învăţători, sunt sfâşiaţi de durere.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei! 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: