Pavel Hodea a murit. Fostul preşedinte al clubului de fotbal Poli Iaşi a făcut infarct la vârsta de 57 de ani

Pavel Hodea a murit. Fostul preşedinte al clubului de fotbal Poli Iaşi a făcut infarct la vârsta de 57 de ani

Pavel Hodea a murit

Conducerea clubului de fotbal ieşean a anunţat moartea lui Pavel Hodea, fost finanţator al Poli Iaşi, la vârsta de 57 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pavel Hodea a fost implicat în conducerea Politehnicii până în 2010. El a fost şi finanţator al clubului, începând din anul 1995. 

De numele său se leagă cea mai importantă performanţă a fotbalului ieşean din anii '90, atunci când Politehnica obţinea o promovare de răsunet pe prima scenă a fotbalului românesc. Atunci, Pavel Hodea era unul din finanţatorii Politehnicii.

Tot Pavel Hodea este cel care a oferit o mână de ajutor într-un moment foarte greu al clubului, în 2001, când fuziunea cu echipa pe care o patrona, Unirea Iaşi, a salvat Politehnica de la desfiinţare. El a ocupat funcţii executive în cadrul clubului, de preşedinte sau vicepreşedinte, până în anul 2010.

„În aceste momente triste, Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iaşi, prin reprezentanţii săi, jucători, antrenori,conducere executivă şi administrativă, îşi exprimă compasiunea faţă de familia îndoliată şi este aproape de aceasta. Dumnezeu să-l odihnească!”, este mesajul transmis de club. Potrivit unor surse din apropierea clubului, Pavel Hodea a suferit un infarct şi n-a mai putut fi salvat de medici.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: