Fostul parlamentar ieşean Traian Dobre, evacuat cu forţa şi ridicat de poliţişti

Fostul parlamentar ieşean Traian Dobre, evacuat cu forţa şi ridicat de poliţişti

Traian Dobre, fost parlamentar de Iaşi. FOTO Adevărul

Fostul deputat de Iaşi, Traian Dobre, a fost evacuat cu forţa din sediul biroului parlamentar pe care îl ocupaîn cartierul Păcurari, în urma unui ordin emis de Primărie, săptămâna trecută. Dobre a refuzat să părăsească imobilul şi le-ar adresat injurii delor care au venit să elbereze biroul, motiv pentru care a fost dus la secţie şi amendat pentru ultraj şi împotrivire la evacuare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, în jurul orei 12.00, reprezentanţi ai Direcţiei de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat Iaşi în frunte cu directoarea, Letiţia Palaga, însoţiţi de agenţi ai Poliţiei Locale au mers să elibereze sediul ocupat de Dobre. Fostul parlamentar a refuzat să colaboreze, iar câţiva muncitori au început să-i scoată mobila din sediu. În momentul acela, Traian Dobre ar fi început să-i înjure şi să-i agreseze pe muncitori.

Astfel, fostul deputat a fost luat, iniţial, de Poliţia Locală, iar ulterior a fost dus la Poliţia Municipală, fiind amendat pentru ultraj şi împotrivire la evacuare.

Traian Dobre, fost deputat de Iaşi în legislaturile 1996-2000 şi 2000-2004,  ocupa un sediu de parlamentar în Iaşi, el nemaifiind ales în Parlamentul României în ultimii ani.

Mai mult, fostul demintar trebuia să elibereze imobilul încă din 2010, fiind somat în repetate rânduri de către municipalitate.

Săptămâna trecută, Consiliul Local Iaşi a aprobat o hotărâre prin care sediul ocupat de Dobre era atribuit altor doi parlamentari ai USL din actuala legislatură, Cristinei Nichita şi lui Constantin Adăscăliţei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările