Tudorel Toader, internat de urgenţă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi

Tudorel Toader, internat de urgenţă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi

FOTO Inquam Photos / Octav Ganea /

Rectorul Universităţii "Alexandru Ioan Cuza", Tudorel Toader, fost ministru al Justiţiei, a ajuns luni, 5 august, la Spitalul de Neurochirurgie "Nicolae Oblu" din Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 12.00 Tudorel Toader se simte bine şi susţine că a mers la spital pentru analize. 

„Altă simplă precizare! Când am fost la spital, timp de o oră şi 20 minute, pentru a-mi scoate cele tŕei aluniţe de pe faţă, presa a scris că m-am internat de urgenţă, având piciorul rupt! Astăzi când m-am internat petru a-mi face analizele medicale periodice, presa găseşte toate diagnosticele posibile. Acestia suntem noi! Aceasta este presa noastră!”, a scris, pe Facebook, Toader. 


UPDATE 11.00 Potrivit unor surse citate de Ziarul de Iaşi, Tudorel Toader "a suferit ieri un AVC (accident vascular cerebral) ischemic, cu o semi-pareză pe partea dreaptă fiind internat la Terapie Intensivă". 

Sursa citată a mai arătat că Toader ar fi fost internat cu hemiplegie, „stare care presupune paralizie a unei jumătăţi a corpului, fiind un AVC ischemic”. Spre dimineaţă, Toader şi-a revenit, putând să îşi mişte mâna dreapta, susţin sursele medicale citate de Ziarul de Iaşi. 
______________________________________________________________________________
 

Tudorel Toader s-ar fi internat la unitatea sanitară duminică, 4 august. Contactat telefonic de "Adevărul", Florin Grămadă, purtătorul de cuvând al Spitalului de Neurochirurgie, a confirmat internarea lui Tudore Toader însă a refuzat să ofere detalii despre starea sa de sănătate. 

 
"Pacientul a interzis reprezentanţilor spitalului să ofere date despre starea sa de sănătate", ne-a spus Grămadă. 

Tudorel Toader nu este cunoscut cu probleme de sănătate, în ultimele zile el având mai multe apariţii publice, la Iaşi, în diverse prezentări referitoare la universitatea la care este rector. 

Toader a fost activ şi pe Facebook, unde a comentat inclusiv cazul de la Caracal, intrând chiar şi în dialog cu fanii săi de pe reţeaua socială. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: