Fost preot săltat de Poliţie după ce a refuzat să sufle în etilotest. „Nu am condus eu, ci Dumnezeu“

Fost preot săltat de Poliţie după ce a
refuzat să sufle în etilotest. „Nu am condus eu, ci Dumnezeu“

Un bărbat îmbrăcat în haine preoţeşti, fost slujitor al Domnului, s-a ales cu dosar penal după ce, identificat de poliţiştii rutieri, a refuzat să sufle în etilotest.

Ştiri pe aceeaşi temă

Constantin Teleman, un preot caterisit din comuna Costuleni, judeţul Iaşi, a făscut un adevărat spectacol în faţa poliţiştilor rutieri din Iaşi. Identificat în primă fază în comuna ieşeană Răducăneni, Teleman a refuzat să oprească la îndemnul poliţiştilor şi a continuat să conducă până într-o localitate din judeţul Vaslui.

Acolo, interpelat de către agenţii de la Circulaţie, Teleman a spus că nu a condus el maşina, „ci Dumnezeu”. Fostul preot a început să vorbească aparent incoerent, ba chiar a înjurat Parlamentul României şi pe preşedintele Klaus Iohannis, în discuţia purtată cu reprezentanţii Poliţiei.

În cele din urmă, răspopitul a refuzat să sufle în etilotest pentru ca poliţiştii să afle dacă a consumat sau nu băuturi alcoolice, reiese din filmarea prezentată de cotidianul Bună Ziua Iaşi.

"Poliţistii au deschis un dosar penal pentru refuz de recoltare probe biologice, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt", a declarat Anca Vijiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Alături de Teleman, în vehiculul oprit de poliţişti se mai afla un bărbat îmbrăcat în straie preoţeşti, sursa citată menţionând că cei doi ar fi intenţionat să ajungă în Grecia. 

 

 

citeste totul despre: