Filme porno cu propria mamă primite de un adolescent pe telefonul mobil. Femeia avea o relaţie extraconjugală şi a fost victima unei răzbunări cinice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost înregistrată în ipostaze intime FOTO Captură YouTube
Femeia a fost înregistrată în ipostaze intime FOTO Captură YouTube

Fiul unei femei de vârsta a doua din Ploieşti a primit pe telefon fotografii şi filmuleţe în care mama sa apărea goală. La mijloc se afla o răzbunare a amantului femeii, care era supărat că aceasta nu mai voia să continue relaţia extraconjugală.

Cazul a ajuns în justiţie după ce Adrian Florin Dinu (46 de ani), de profesie lăcătuş, a fost reclamat la Poliţie pentru şantaj. Individul a fost şi condamnat, recent, de Judecătoria Ploieşti, la 1 an de închisoare cu suspendare, după ce a recunoscut fapta. Dinu ar fi comis faptele în perioada mai - iulie 2017, atunci când a sunat-o şi i-a trimis mai multe SMS-Elenei T., ameninţând-o că, dacă nu se va întâlni cu el, va  trimite fotografii în care femeia apărea în ipostaze intime soţului ei.  

În iunie 2017, femeia a mers la Poliţie, precizând că îl ştie pe Dinu de şase ani, cu care a întreţinut relaţii sexuale deşi era căsătorită. „La sfârşitul lunii februarie 2017, persoana vătămată s-a reîntâlnit cu Dinu Florin - Adrian şi, până la sfârşitul lunii mai 2017, a reluat relaţia extraconjugală cu acesta, cei doi întreţinând raporturi. La sfârşitul lunii mai 2017, persoana vătămată i-a spus că nu mai vrea să continue relaţia extraconjugală”, se arată în motivare.

De la acel moment, inculpatul a început să o apeleze telefonic în mod repetat, de mai multe ori pe zi, trimiţându-i inclusiv mesaje tip SMS în scopul de a o determina să se întâlnească din nou şi să întreţină raporturi sexuale, ameninţând-o că, în caz contrar, îi va trimite soţului ei fotografii şi videoclipuri compromiţătoare.

Pentru a fi şi mai convingător, Dinu a trimis persoanei vătămate o parte din fotografiile pe care le deţinea. Imagini şi filmuleţe a trimis inclusiv fiului femeii. „Fiul persoanei vătămate a declarat că, la data de 13.06.2017, în jurul orelor 22.30, a primit mai multe mesaje pe telefonul mobil prin intermediul aplicaţiei Facebook Messenger, de la utilizatorul ID-ului «A.D.», mesaje ce cuprindeau ameninţări cu acte de violenţă, cuvinte şi expresii jignitoare, precum şi mai multe fotografii în care mama sa apărea în ipostaze intime, cu tentă sexuală. Totodată, martorul a declarat că după primirea respectivelor mesaje a discutat cu mama sa, aceasta explicându-i că a avut o relaţie extraconjugală cu inculpatul Dinu Florin-Adrian şi că acesta o sună în mod frecvent şi îi trimite mesaje în scopul de a o determina să se întâlnească din nou în vederea întreţinerii de raporturi sexuale, ameninţând-o că, în caz contrar, le va trimite fotografii cu caracter compromiţător celorlalţi membri ai familiei sale”, se mai arată în motivare.

Audiat de procurori, Dinu a recunoscut în totalitate faptele imputate. El a spus că o ştia pe femeie de aproximativ 11 ani, de când a început cu ea o relaţie extraconjugală. După patru ani, ei s-ar fi despărţit reluând relaţia amoroasă în decembrie 2016.

„În finalul declaraţiei, inculpatul a menţionat că regretă cele întâmplate şi că nu poate să-şi explice de ce a făcut toate acestea, precizând totodată că multe mesaje le-a trimis când era sub influenţa băuturilor alcoolice”, se mai arată în motivarea judecătorilor.

Citeşte şi:

Soţ obligat să plătească daune morale soţiei pe care a lovit-o cu pumnul. Cum au tranşat judecătorii un conflict conjugal

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite