Film porno cu elevi de liceu. Cum a ajuns în atenţia poliţiştilor o filmare explicită cu doi elevi din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi liceeni au întreţinut raporturi sexuale FOTO Captură YouTube
Cei doi liceeni au întreţinut raporturi sexuale FOTO Captură YouTube

O aventură amoroasă între doi elevi de liceu din Iaşi a ajuns în atenţia autorităţilor după ce unul dintre ei a realizat o filmare ce îi surprindea întreţinând raporturi sexuale. Cazul a ajuns şi pe masa judecătorilor.

Doi elevi ai Liceului Tehnologic UCECOM „Spiru Haret“ din Iaşi sunt judecaţi la Curtea de Apel Iaşi după ce au încercat să obţină bani de la o colegă de clasă cu care unul dintre ei întreţinuse raporturi sexuale. Cazul a fost soluţionat în primă instanţă de magistraţii de la Judecătoria Iaşi, care au decis ca liceenii să participe la cursuri de reeducare. Fata şantajată nu a fost însă mul­ţumită de sentinţă, aşa că a formulat apel. 

Conform motivării primei instanţe, obţinută de „Ziarul de Iaşi“, Bazan Marian Panagache şi Andrei Cărare au în prezent 18 ani şi 19 ani şi, la momentul co­miterii faptei, erau elevi în clasele a XI-a şi a X-a la Liceul Teh­nologic UCECOM „Spiru Haret“. În clasă cu Panagache învăţa şi victima Bianca I., care se transferase la acest liceu în 2015. Cei din urmă au avut o relaţie de iu­bire ce a durat până în septembrie 2016, când s-au despărţit din cauza unor neînţelegeri. 

În documentul menţionat să arată că pe 24 octombrie 2016, la orele prânzului, Bazan Panagache a contactat-o pe fosta sa iubită şi a rugat-o să vină în locuinţa sa, pentru a discuta „Inculpatul i-a spus persoanei vătămate că do­reşte să se împace şi cei doi au întreţinut un raport sexual, care a fost înregistrat de inculpat pe telefonul său mobil, fără cu­no­ştinţa persoanei vătămate. După consumarea raportului sexual, inculpatul i-a arătat persoanei vătămate înregistrarea şi i-a spus că, dacă nu îi dă suma de 300 lei, o va posta pe o reţea de socia­li­zare“, se arată în motivarea pri­mei instanţe.

Despăgubiri pentru fată 

A doua zi, Panagache a sunat-o din nou pe fosta sa iubită, iar cei doi s-au întâlnit. Fata i-a dat 150 de lei scuzându-se că nu a reuşit să facă rost de mai mulţi bani. Colegul ei de liceu i-a arătat că a şters înregistrarea de pe telefonul său însă, în realitate, acesta o transmisese lui Andrei Cărare. 

Pe 27 octombrie 2016, Pana­gache a sunat-o din nou pe tânără şi i-a cerut restul de 150 de lei. Bianca I. i-a spus că nu are banii, însă adolescentul i-a dat răgaz de o săp­tămână fetei pentru a obţine banii, spunând însă că doreşte 400 de lei în loc de 150. În ziua la care s-a atins termenul limită, Pana­gache şi Că­rare au sunat-o pe Bianca şi i-au cerut să se întâlnească. Cei doi nu ştiau că minora mersese la Poliţie şi că banii oferiţi erau înseriaţi de autorităţi.

Cei doi liceeni au fost prinşi, astfel, în flagrant. În timpul anchetei şi procesului, cei doi mi­nori au recunoscut comiterea fap­telor de şantaj. Judecătoria Iaşi i-a condamnat la pedepse nepri­vative de libertate de 4 luni, res­pectiv 2 luni şi 20 de zile, pe­rioade în care vor trebui să se prezinte la Serviciul de Probaţiune pentru a participa la cursuri de reeducare. Bianca I. trebuie să primească şi daune morale de 2.000 de lei de la cei doi, deşi a cerut în timpul procesului suma de 50.000 de euro. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite