Film horror pentru medicii de pe Ambulanţă. Un băiat de 19 ani a fost descoperit fără o bucată din cap

Film horror pentru medicii de pe Ambulanţă. Un băiat de 19 ani a fost descoperit fără o bucată din cap

Ambulanţa a intervenit după accidentul feroviar FOTO Adevărul

Medicii care au intervenit în seara de duminică, 29 octombrie, la un accident feroviar petrecut în judeţul Iaşi au avut parte de imagini demne de filmele de groază.

Ştiri pe aceeaşi temă

Când au ajuns la faţa locului, reprezentanţi Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi au descoperit victima fără o bucată din craniu, potrivit reprezentanţilor instituţiei.

Salvatorii nu au mai putut decât să se constate decesul, fără a se mai efectua manevre de resuscitare. Accidentul a avut loc în apropiere de municipiul Paşcani. 

”SAJ a intervenit în urma unei solicitări, pentru un accident feroviar, cu un echipaj C2 cu medic, din substaţia Paşcani. La faţa locului, între localităţile Lespezi şi Probota, echipajul a găsit un tânăr de 19 ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. Victima prezenta un traumatism cranio-cerebral forte, cu lipsă parţială de os parietal”, a declarat Nicolae Pralea, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Iaşi.

Încă nu se ştie dacă e vorba de o sinucidere sau un accident, acest aspect urmând a fi stabilit de reprezentanţii Poliţiei. Aceştia au demarat o anchetă şi au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: