Femeie târâtă de tramvai după ce geanta i-a fost prinsă între uşi. Atât victima cât şi vatmanul au fost verificaţi cu etilotestul

Femeie târâtă de tramvai după ce geanta i-a fost prinsă
între uşi. Atât victima cât şi vatmanul au fost verificaţi cu etilotestul

Femeia a fost rănită după ce a coborât din tramvai

Poliţiştii din Iaşi au deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă după ce o femeie de 55 de ani din municipiu a fost rănită după ce a coborât dintr-un tramvai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc în cursul zilei de joi, 16 mai, în staţia de tramvai din zona Pieţei Chirilă din Tătăraşi. 

Potrivit martorilor, o femeie de 55 de ani a coborât din tramvai însă geanta i-a fost prinsă de uşi. Vatmanul a pornit vehiculul fără ca femeia să fi scos geanta de pe umăr, victima fiind târâtă pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri.

Un echipaj medical a fost solicitat la faţa locului, victima fiind preluată şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalulului „Sfântul Spiridon” din Iaşi. 

Femeia rănită a suferit un traumatism cranio-cerebral şi fractură la picior, însă se află în afara oricărui pericol.

La locul incidentului a ajuns şi un echipaj de Poliţie, care a efectuat măsurători şi încearcă să afle dacă vatamanul este sau nu vinovat pentru rănirea femeii. Atât vatmanul cât şi femeia au fost testate cu aparatul alcoolscopic, rezultatele fiind negative. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: