Femeie spulberată pe trecere, cu flori în mână, după ce a sărbătorit onomastica. Şoferul are 80 de ani: „Îmi pare rău”

Femeie spulberată pe trecere, cu flori în mână, după ce a sărbătorit onomastica. Şoferul are 80 de ani: „Îmi pare rău”

Florile femeii au ajuns pe şosea după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni FOTO Ziarul de Iasi

Două persoane, soţ şi soţie, au fost lovite violent de un vehicul în cursul serii de joi, 8 noiembrie, în timp ce traversau regulamentar pe o trecere de pietoni din Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul a avut loc în cartierul ieşean Bucium, în jurul orei 20.00. Un bărbat care venea spre centrul oraşului nu a fost atent la o trecere de pietoni şi i-a izbit violent pe cei doi soţi, ambii în vârstă de 42 de ani.

Grav rănită a fost femeia, care s-a lovit cu capul de asfalt şi a fost internată în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie din oraş. 

Tot aseară a fost internat şi bărbatul, starea acestuia de sănătate fiind stabilă. Potrivit unor surse din Poliţia, femeia a fost lovită la scurt timp după ce îşi celebrase onomastica, ea având un buchet de flori atunci când a fost izbită.

Şoferul de 80 de ani care i-a lovit pe cei doi soţi a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. El a fost audiat aseară la sediul Poliţiei Rutiere, declarând că nu avea viteză atunci când i-a lovit pe cei doi soţi.

„Nu am băut şi nici nu am adormit la volan. Şi ei (victimele) se grăbeau pe trecerea de pietoni şi nu i-am văzut. I-am lovit cu aripa dreaptă a maşinii. Îmi pare rău, normal, pentru ce s-a întâmpla”, a spus şoferul.

 

citeste totul despre: