Femeie condamnată după ce a bătut un poliţist care încerca să o salveze de soţul agresiv

Femeie condamnată după ce a bătut un poliţist care încerca să o salveze de soţul agresiv

Poliţistul a fost agresat de femeie

O ieşeancă a fost condamnată la opt luni de închisoare cu suspendare, pentru ultraj, după ce a agresat un poliţist care încerca să o apere de soţul care o bătea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cristina Oana Stratulat a fost obligată de instanţă să plătească şi daune de 3.000 de lei poliţistului pe care l-a lovit, sentinţa fiind definitivă.

Potrivit motivării instanţei, fapta a avut loc în noaptea de 7 spre 8 iunie 2014, în jurul orei 2.30. Atunci, un taximetrist a sesizat Poliţia că o femeie, identificată ulterior ca fiind Cristina Stratulat, este lovită în mod repetat, „ţipând de durere”. Poliţiştii au ajuns la faţa locului şi au aflat că agresorul este soţul femeii.

După ce i-au despărţit pe soţi, unul dintre poliţişti ar fi fost lovit peste faţă de femeie. În acel moment, soţul ei a devenit şi el agresiv cu poliţiştii. În timp ce bărbatul era pus la pământ, Stratulat a sărit în apărarea sa, trăgând poliţiştii de haine. Ulterior, femeia a lovit din nou poliţistul în zona feţei, fiind imobilizată şi transportată la secţie, unde a continuat să fie agresivă. Agentul a suferit vânătăi şi zgârieturi, obţinând şi un certificat medico-legal.

În timpul procesului, femeia a recunoscut fapta, beneficiind şi de reducere de pedeapsă din acest motiv. „La termenul de judecată din data de 27.09.2016 instanţa a procedat la ascultarea inculpatei Stratulat Oana Cristina, cu asistarea avocatului său ales, acesta arătând că înţelege să solicite aplicarea în privinţa sa a procedurii reglementate de art. 374 alin. 4 şi 375 din Codul de procedură penală, declarând că recunoaşte, fără rezerve, fapta pentru care a fost trimis în judecată, că nu solicită administrarea altor mijloace de probă, cu excepţia eventualelor înscrisuri, manifestându-şi totodată acordul pentru a presta muncă în folosul comunităţii”, se arată în motivarea judecătorilor.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: