Femeie care-şi ducea vaca la păscut, zdrobită de şoferul beat al unui BMW. Animalul a murit şi el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier grav a avut loc în dimineaţa zilei de luni, 28 septembrie, pe raza judeţului Iaşi. O femeie şi-a pierdut viaţa, la fel ca şi vaca pe care aceasta o ducea la păscut.

 Tragedia a avut loc în jurul orei 7.00, în satul Şcheia, comuna Alexandru cel Bun. Imediat după ce s-a luminat afară, o femeie de 69 de ani şi-a luat vaca din bătătură şi a plecat cu ea spre păşunea de la marginea satului.

Pe drum, şoferul unui BMW, în vârstă de 29 de ani, care se afla în maşină cu o persoană de sex feminin, a pierdut controlul volanului şi a spulberat-o sexagenară. 

„Femeia a suferit leziuni incompatibile cu supravieţuirea: evisceraţie abdominală, dilacerare cerebrală”, a declarat Diana Cimpoeşu, coordonator SMURD. 

În urma impactului a murit şi animalul femeii. Tânărul şi pasagera din BMW au suferit un atac de panică şi au fost transportaţi la Spitalul din Târgu Frumos. 

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0.33 mg/l alcool pur în aerul expira”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite