Femeia care şi-a ucis iubitul cu 40 de ani mai în vârstă cu ciocanul de şniţele, după care a mers la băut. Ce pedeapsă a primit

Femeia care şi-a ucis iubitul cu 40 de ani mai în vârstă cu ciocanul de şniţele, după care a mers la băut. Ce pedeapsă a primit

Femeia a fost condamnată la 11 ani de închisoare

O femeie din Iaşi a fost condamnată la 11 ani de închisoare cu executare după ce a fost găsită vinovată de omor comis asupra unui membru al familiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Roxana Şrainer a fost judecată de Tribunalul Iaşi şi, în timpul procesului, a recunoscut faptele. Ea a fost arestată la mai bine de o lună de la momentul comiterii faptei, anchetatorii solicitând înainte de încătuşare efectuarea unei expertize psihiatrice. Rezultatele au demonstrat că femeia a avut discernământ când a comis fapta.

Crima a avut loc pe 14 decembrie 2019. În acea zi, femeia şi iubitul său de 71 de ani au consumat băuturi alcoolice şi au avut o dispută referitoare la bani. „Cei doi s-au încăierat în bucătăria locuinţei, iar inculpata i-a pus piedică victimei, care a căzut. În continuare, aceasta a luat un ciocan de bătut carnea, cu care i-a aplicat mai multe lovituri, mai ales la nivelul capului, după care, folosind un cuţit, a înjunghiat victima în zona hemitoracelui stâng. După epuizarea agresiunii, inculpata a sustras din portmoneul victimei suma de 250 de lei, după care a încuiat locuinţa şi a plecat”, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Ulterior, femeia a mers la un bar, unde a băut până i s-a făcut rău şi a leşinat. A fost preluată cu o ambulanţă şi dusă la Spitalul „Sf. Spiridon” Iaşi, de unde a fost preluată şi internată la Institutul de Psihiatrie Socola Iaşi.

Roxana Şrainer a fost externată pe 20 decembrie, în aceeaşi zi cumpărând alcool şi mergând acasă. Acolo, a descoperit cadavrul aşa cum îl lăsase şi, spre seară, după ce a terminat de băut alcoolul, a sunat la 112 şi s-a autodenunţat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: