Fată de clasa întâi, violată în timp ce o colegă filma cu telefonul mobil. După cât timp a fost arestat abuzatorul de 57 de ani

Fată de clasa întâi, violată
în timp ce o colegă filma cu telefonul mobil. După cât timp a fost
arestat abuzatorul de 57 de ani

Fetiţa a fost violată de un bărbat de 57 de ani

Un bărbat de 57 de ani a fost arestat pentru un abuz sexual pe care l-ar fi comis asupra unei fetiţe de 7 ani, din localitatea sa. Minora ar fi fost violată de cel puţin două ori, cred anchetatorii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Agresiunile sexuale ar fi avut loc într-o locuinţă din comuna Oţeleni, judeţul Iaşi. Suspectul de viol, C. L., are 57 de ani. Individul s-a mutat în comunitatea ieşeană acum câţiva ani, însă a fost plecat mai tot timpul în străinătate, la muncă. La finele anului trecut, individul a ademenit o copilă de 7 ani în casa sa şi a pus-o să îi facă sex oral.

Fetiţa nu a povestit nimic părinţilor, motiv pentru care Liţă a chemat-o, după câteva zile, din nou la casa sa. Acolo, ar fi supus-o din nou la perversiuni sexuale doar că de data aceea a mai chemat o fată de 10 ani, pe care a pus-o să filmeze scenele cu un telefon mobil.

Fata cea mai mare a povestit mamei ce a fost pusă să facă, cazul ajungând astfel la Poliţie. Individul a fost arestat abia zilele trecute, după ce anchetatorii au adunat probe certe că a comis fapta. El nu a recunoscut în primă fază acuzaţiile.

Cele două victime sunt supuse în prezent unor şedinţe de consiliere psihologică, pentru a depăşi trauma prin care au trecut. C.L. poate contesta decizia de arestare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: