Facebook a salvat de la moarte o tânără din Iaşi. Fata, victimă a unei agresiuni sângeroase comisă de iubit

Facebook a salvat de la moarte o tânără din Iaşi. Fata,
victimă a unei agresiuni sângeroase comisă de iubit

Tânăra a fost înjunghiată de fostul iubit FOTO Adevărul

O tânără din Iaşi a scăpat cu viaţă după ce, înjunghiată de iubit, a găsit puterea să scrie pe Facebook că are nevoie de ajutor. Agresorul fetei a fost condamnat, în primă instanţă, la 10 ani de puşcărie şi la plata de 15.000 de lei daune morale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit procurorilor, A.A. şi Gabriel Condurachi (23 de ani) au fost iubiţi din noiembrie 2015 până în februarie 2016, atunci când fata l-a anunţat pe iubitul său că s-a îndrăgostit de altcineva. În timpul relaţiei lor, victima achiziţionase un laptop folosind un card de fidelitate aparţinând inculpatului, din acest motiv certificatul de garanţie fiind emis tot pe numele tânărului.

Pe 15 septembrie, deşi nu era proprie­tarul laptopului şi nu avea ce face cu documentul, Condurachi a aşteptat-o pe fosta iubită în scara blocului în care aceasta locuieşte şi i-a cerut înapoi certificatul de garanţie. „Iniţial, victima a refuzat să revină în apartament pentru a-i da incupatului acel act, însă, pentru că acesta a devenit insistent, i-a cerut să o aştepte afară, timp în care ea a revenit în imobil. Inculpatul nu s-a conformat ci a urmat-o până la uşa apartamentului, intrând în locuinţă împotriva voinţei victimei“, au precizat procurorii.

Supărată că fostul ei iubit a urmărit-o, A.A. a rupt certificatul de garanţie şi i-a cerut tânărului să plece din apartament. În acel moment, Condurachi i-a smuls telefonul din mână victimei şi l-a aruncat pe hol. Ulterior, a strâns-o cu mâinile de gât, a tras-o de păr în interiorul camerei şi a înjunghiat-o de mai multe ori. Când a văzut că victima sângerează, Condurachi a abandonat-o pe podeaua camerei şi a fugit. Tânăra a încercat să primească ajutor de la vecini, însă nimeni de pe palier nu i-a răspuns. Pentru că nu mai avea telefon mobil să sune la 112, ea a pus un mesaj public pe Facebook, de pe laptop. Mai mulţi prieteni de-ai săi au văzut respectiva postare şi au sunat la 112. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: