Fabuloasa sumă plătită de un student  care a vrut să fumeze un joint şi a fost prins de Poliţie cu drogurile în chiloţi

Fabuloasa sumă plătită de un student  care a vrut
să fumeze un joint şi a fost prins de Poliţie cu drogurile în chiloţi

Tânărul a fost prins cu droguri asupra sa în timp ce se afla cu un prieten FOTO Adevărul

Un student al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Iaşi a fost obligat de justiţie să achite aproape 7.000 de lei după ce a fost prins de autorităţi cu marijuana.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alexandru Răzvan M. a primit o amendă 4.800 de lei, fiind obligat, de asemenea, să achite 2.000 de lei drept cheltuieli judiciare, după ce a semnat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii. Sumele nu includ şi onorariul avocatului care l-a reprezentat pe student în timpul investigaţiei.

Tânărul de 24 de ani era, la momentul faptei, student în anul V la UMF Iaşi. El a fost identificat cu droguri asupra sa în data de 11 ianuarie 2016, la ora 20.00, în timp ce se deplasa într-un Mercedes alături de un prieten. Maşina a fost oprită în dreptul Institutului de Cercetare „Petru Poni“, moment în care Răzvan Alexandru a băgat în chiloţi substanţele interzise. Drogurile au fost descoperite în timpul percheziţiei.

„Fiind întrebat despre provenienţa bunurilor descoperite asupra sa, inculpatul M. Răzvan- Alexandru a declarat verbal lucrătorilor de poliţie faptul că cele două pliculeţe le-a achiziţionat din clubul Skin, de la o persoană necunoscută căreia i-a plătit suma de 120 lei, fiind consumator de astfel de substanţe de câteva luni“, se arată în motivarea jude­cătorilor ieşeni.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: