Explicaţia ieşeanului care s-a jefuit singur. Motivul hazliu pe care l-a invocat când a fost audiat de poliţişti

Explicaţia ieşeanului care s-a jefuit singur. Motivul
hazliu pe care l-a invocat când a fost audiat de poliţişti

Tânărul şi-a înscenat propriul jaf FOTO IPJ Iaşi

Bărbatul din Iaşi care a fost pus sub acuzare pentru inducerea în eroare a organelor judiciare a explicat poliţiştilor ce l-a determinat să mintă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Frica de nevastă ar fi motivul pentru care ieşeanul care şi-a înscenat propria tâlhărire a recurs la acest gest. Potrivit unor surse judiciare, individul de 34 de ani a povestit poliţiştilor că a pierdut la jocurile de noroc suma de 1.100 de lei. Pentru a nu avea scandal cu nevasta, ieşeanul şi-a sunat nevasta ş ii-a spus să sune la 112 pentru a anunţa că a fost victima unei tâlhării.

Ce nu ştia individul la acel moment e că atunci când s-a aşezat pe scările din bloc, pentru a mima că a fost agresat, a fost surprins de camerele de supraveghere montate în interiorul imobilului.

„În urma sesizării, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. Din cercetările efectuate ulterior de către poliţişti, s-a constatat faptul că, bărbatul de 34 de ani, ar fi determinat-o pe soţia sa să sesizeze instituţiile competente cu privire la faptul că, în timp ce el s-ar fi aflat în scara blocului, ar fi fost victima unei infracţiuni de tâlhărie calificată. Fiind audiat, bărbatul a susţinut faptul că ar fi fost victima infracţiunii”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Aceştia au mai arătat că susţinerile bărbatului au fost false şi că acesta ar fi înscenat totul.

         .

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: