E.ON oferă maşini de spălat şi frigidere, într-o campanie susţinută de Gheorghe Hagi, pentru a promova plata online a facturilor la gaz metan şi electricitate

E.ON oferă maşini de spălat şi frigidere, într-o campanie susţinută de Gheorghe Hagi, pentru a promova plata online a facturilor la gaz metan şi electricitate

Gheorghe Hagi FOTO Adevărul

Oficialii companiei au anunţat îmbunătăţirea sistemului electronic de achitare a contravalorii facturilor emise către clienţii casnici, serviciu funcţional din luna martie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fiecare client E.ON poate alege să achite din faţa calculatorului personal facturile lunare la gaz metan şi electricitate primite de la E.ON România.

Potrivit oficialilor companiei, serviciul este simplu de utilizat şi poate fi accesat pe platforma electronică www.myline-eon.ro. "Serviciul a fost optimizat în vederea introducerii facturii electronice, fiind asigurată, totodată, o securitate crescută a datelor cu caracter personal, precum şi reducerea timpului de răspuns la solicitările utilizatorilor. Clienţii vor fi notificaţi lunar prin e-mail de emiterea facturilor electronice, acestea fiind documente cu valoare fiscală", se arată în comunicatul departamentului de comunicare corporatistă E.ON România.

Opţiunea pentru plata online a facturilor E.ON poate fi făcută pe portalul menţionat mai sus, după ce utilizatorii se înregistrează cu un cont de client. Ulterior, factura poate este emisă prin e-mail. Bifarea opţiunii de plată online a facturilor este duce automat la înscrierea într-o tombolă, în cadrul căreia se pot câştiga 20 de frigidere şi 10 maşini de spălat. Tombola face parte din campania "Drept la ţintă!", desfăşurată de E.ON în perioada 1 martie - 31 mai, şi a cărei imagine este fostul internaţional român Gheorghe Hagi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările