Elevă drogată cu etnobotanice şi violată într-un apartament din Iaşi. Suspectul are vârsta aproape dublă şi nu recunoaşte

Elevă drogată cu etnobotanice şi violată într-un apartament
din Iaşi. Suspectul are vârsta aproape dublă şi nu recunoaşte

Dăniel Căluţu a fost arestat pentru viol însă nu recunoaşte fapta FOTO Facebook/Dănuţ Căluţu

O minoră de 14 ani a fost abuzată sexual de un bărbat în vârstă de 32 de ani, după ce a fost de acord să se urce cu acesta în maşină, crezând că va ajunge la discotecă. Fata a fumat etnobotanice şi a băut alcool, fiin violată după ce a ajuns aproape inconştientă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit informaţiilor din actul de acuzare întocmit de procurori, în seara zilei de 11 martie, minora P.R. a plecat de acasă alături de o altă prietenă de-a sa, în vârstă de 17 ani, pentru a ajunge la discotecă. În drumul spre discotecă, cele două au fost abordate dintr-o maşină de doi bărbaţi, unul dintre aceştia fiind cunoscut de către adolescenta de 17 ani. Cele două fete au acceptat propunerea celor doi de a merge împreună cu ei la discotecă, însă s-au trezit într-un apartament din cartierul Nicolina. Acolo, amându­rora li s-a dat să consume alcool, dar şi să fumeze dintr-o ţigară confecţionată artizanal, ce conţinea tutun şi substanţe etnobotanice de tip halucinogen.

 Din cauza vârstei, alcoolul şi drogurile au dus-o rapid pe minora P.R. în stare de semi-conştienţă. De acest fapt ar fi vrut să profite Daniel Căluţu, care i-ar fi propus fetei să întreţină raporturi sexuale cu el. Pentru că nu a vrut de bunăvoie, minora ar fi fost ame­ninţată de bărbat să facă sex cu el, fiind apoi supusă şi la tot felul de perversiuni sexuale care nu pot fi reproduse. Abia spre dimineaţă mi­nora a început să îşi revină în simţiri, şi s-a întors acasă. Părinţii au văzut că era foarte confuză şi, într-un final, au reuşit să afle că se întâmplase ceva în neregulă cu fi­ica lor. După ce au obţinut îndeajuns de multe informaţii, au mers la Poliţie şi l-au reclamat pe Daniel Căluţu.

Agresorul a fost arestat

Oamenii legii au efectuat mai multe expertize, atât biologice, cât şi psihologice, pentru a determina dacă ceea ce susţinea fata că i s-a în­tâmplat era sau nu adevărat. Du­pă ce s-a stabilit că minora fusese într-adevăr violată cu sălbăticie, oa­menii legii l-au arestat pe Că­luţu. În prezent, P.R. beneficiază de consiliere psihologică. Specialiştii care au discutat cu ea au conclu­zionat că „minora prezintă o am­nezie parţială care reprezintă un mecanism de apărare“ împotriva experienţei traumatizante prin care a trecut. „Ziarul de Iaşi“ a solicitat in­formaţii despre acest caz şi de la Direcţia Generală de Asistenţă So­cia­lă şi Protecţia Copilului (DGASPC), însă reprezentanţii acestei instituţii au refuzat, invocând confidenţialitatea.

Pe pagina personală de Face­book, în diverse fotografii, Căluţu apare alături de cei doi copii minori ai săi. El a fost trimis în judecată pentru viol, fiind în arest preventiv. Nu a recunoscut însă comiterea faptei.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: