Elevă de 16 ani, violată de doi indivizi după un plan diabolic. Cum au plănuit agresorii ca victima să rămână virgină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minora a fost abuzată sexual
Minora a fost abuzată sexual

Doi tineri de 23 şi 24 de ani din judeţul Iaşi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile fiind acuzaţi de viol. Victima lor este o tânără de 16 ani cu care unui dintre agresori avusese o relaţie după ce s-au cunoscut pe o reţea socială.

Bogdan Vasile Coţofanu şi Matei Andrei Vatamanu au comis fapta la finele lunii august. Bogdan şi victima sa, Denisa (16 ani), se ştiau de mai multă vreme, păstrând legătura pe o reţea socială. Pe 26 august, cei doi s-au întâlnit în Paşcani.

Bogdan Coţofanu a venit însă alături de Vatamanu, cei doi reuşind să o convingă pe fată să meargă la o casă din comuna Ruginoasa. Acolo, cei doi au i-au propus fetei să facă sex cu ei, însă minora a refuzat. Cei doi indivizi au decis să o violeze pe fată, stabilind împreună să întreţină raporturi sexuale anale cu ea. Asta pentru că minora era virgină şi, în opinia lor, perversiunile sexuale ar fi împiedicat autorităţile să îi tragă la răspundere.

După ce a scăpat de cei doi violatori, fata a mers la Poliţie şi a reclamat violul. Ulterior, ea a fost dusă şi la Institutul de Medicină Legală, care a confirmat că a fost supusă unei agresiuni sexuale. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite