După ce a băut spirt „îndoit” cu apă, un bărbat de 45 de ani a obligat un copil de 10 ani să îi facă sex oral

După ce a băut spirt „îndoit” cu apă, un bărbat de 45 de ani a obligat un copil de 10 ani să îi facă sex oral

Ieşeanul a băut spirt până şi-a pierdut minţile

Procurorii ieşeni au trimis în judecată un bărbat de 45 de ani, Petrică Cantemir, acuzat de viol. Individul ar fi abuzat sexual de un copil de 10 ani, pe care l-ar fi obligat să îi facă sex oral.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cazul s-a petrecut în comuna ieşeană Bivolari, la mijlocul lunii februarie. Agresorul şi victima sunt vecini şi, pe 13 februarie, copilul a fost abordat de adult când venea de la şcoală. A fost trimis la magazin să cumpere spirt, pe care Cantemir l-a „îndoit” cu apă şi l-a băut. După ce a ajuns în stare de ebrietate, l-a violat pe copil, se arată în rechizitoriul prin care bărbatul a fost trimis în judecată.

 „În momentul în care persoana vătămată minoră a refuzat, Cantemir Petrică l-a luat de cap, l-a tras în zona genitală şi i-a introdus forţat penisul în gură, ameninţând-o că-l va lovi dacă îl muşcă“, se arată în rechizitoriu. După scenă, copilul a fost trimis acasă de mama lui Cantemir.

Agresorul a recunoscut scenele cu caracter sexual, însă a precizat că nu „mai ştie exact ce s-a întâmplat“. Totuşi, acesta a relatat că „nu crede“ că l-a lovit sau ameninţat pe minor. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: