Droguri pentru beizadele. Cât canabis a cumpărat fiul unui afacerist din Iaşi în doar jumătate de an

Droguri pentru beizadele. Cât canabis a cumpărat fiul unui afacerist din Iaşi în doar jumătate de an

Tinerii cumpărau în general canabis FOTO AFP/Gety

Judecătorii ieşeni au condamnat pentru tineri acuzaţi că au vândut stupefiante mai multor tineri “de bani gata” din municipiul Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pedeapsa cea mai mare a primit-o Mihai Pădureanu, cel care a primit şi, de 4 ani şi 10 luni de închisoare cu executare. Doi ani şi trei luni de executare a primit şi Alexandru Ernst Ciobică, în timş ce Rareş Marcu Băgireanu şi Laurenţiu Vasile Luca au primit doi ani şi trei luni, respectiv doi ani de închisoare cu suspendare. „Este o soluţie extraordinară, venită după un an de muncă asiduă“, a comentat avocatul Cristian Curcă, avocatuil lui Băgireanu. Procurorii au adunat probe în acest dosar de la investigatori sub acoperire, dar şi de la fiii unor afacerişti sau politicieni care au fost audiaţi în calitate de martori.

De pildă, Petru Cristian H., fiul unui afacerist şi unul dintre martorii din dosar, a achiziţionat de la Rareş Băgireanu 24 de grame de canabis în prima jumătate a anului 2016.

„Inculpatul Pădureanu Mihai comercializa droguri de risc şi droguri de mare risc şi în mod direct, dar către un cerc mai restrâns de persoane, în general către cei cu o situaţie financiară foarte bună şi către cei cunoscuţi în lumea interlopă”, au stabilit procurorii, care au bănuiala că traficanţii au comercializat câteva kilograme de canabis şi sute de pastile de ecstasy în Iaşi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: