Dragostea, mai presus de orice lege. Un bărbat a intrat peste concubina sa în casă, deşi avea interdicţie

Dragostea, mai presus de orice lege. Un bărbat a intrat peste concubina sa în casă, deşi avea interdicţie

Poliţia / FOTO: Arhivă

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din judeţul Iaşi, a fost reţinut după ce a intrat în casă peste concubina sa, deşi avea interdicţie de a se apropia la mai puţin de 50 de metri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Miroslava efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu. Un bărbat a fost reţinut de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore.

Bărbatul ar fi pătruns ieri, în locuinţa concubinei sale şi s-ar fi apropiat de aceasta la mai puţin de 50 de metri, încălcând astfel ordinul de protecţie provizoriu emis de poliţişti împotriva sa, în cursul aceleiaşi zile. Îndrăgostitul spera ca dragostea dintre ei să fie mai presus de lege şi că iubita sa îl va ierta pentru toate greşelile făcute, dar planul său nu a mers şi a fost prins în fapt de poliţişti.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul cercetat pentru încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu a fost reţinut de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.
 
Astăzi, el a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările