Dragoste şi patrie. Cerere în căsătorie emoţionantă, la depunerea Jurământului Militar

Dragoste şi patrie. Cerere în căsătorie emoţionantă, la depunerea Jurământului Militar

FOTO  Cristina Sîmbeteanu

Când s-a legat prin jurământ faţă de ţară, un tânăr ieşean a ales să se lege şi prin dragoste faţă de iubita lui. Răspunsul a venit plin de emoţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ziua depunerii Jurământului Militar a fost, pentru doi tineri din Iaşi, unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa lor. El a deci să îşi ceară iubita în căsătorie în faţa sutelor de viitori colegi militari. 
 
Momentul a fost povestit pe reţelele de socializare. „Un moment emoţionant şi inedit al festivităţii de depunere a Jurământului Militar desfăşurate vineri, la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale, a fost cel în care elevul de anul I Mălin Crişu a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, elev caporal Elena Iuliana Tudoran, elevă în anul II.
 
«Acum, când m-am legat prin jurământ faţă de ţară, vreau să mă leg şi prin dragoste faţă de tine! Vrei să fii soţia mea pentru tot restul vieţii?» – au fost vorbele pe care tânărul de 21 de ani le-a rostit în faţa celor aproape 200 de persoane aflate la ceremonie. Răspunsul a venit plin de emoţie, dar şi cu multă siguranţă de sine: «DA!»”, a scris Cristina Sîmbeteanu pe o reţea de socializare. 
 
Mălin şi Iuliana sunt amândoi din Iaşi şi s-au cunoscut în urmă cu un an.  Acum, cei doi logodnici pornesc la drum umăr la umăr cu un ideal comun. 
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările