Două ambulanţe blocate la Iaşi din cauza vremii

Două ambulanţe blocate la Iaşi din cauza vremii

Salvările şi-au dublat timpul de intervenţie

O ambulanţă care transportă probe prelevate de la pacienţi suspecţi de gripă porcină este blocată în judeţul Buzău, în localitatea Spătaru.

Ştiri pe aceeaşi temă

Echipajul a plecat spre Bucureşti în timpul nopţii şi a rămas blocat în trafic din cauza ninsorii. „S-a discutat deja cu reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică şi am stabilit ca şoferul de la Ambulanţă să facă tot posibilul să reuşească să revină la Iaşi pentru că este imposibil să ajungă la Bucureşti“, a declarat Radu Calistru, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Iaşi.

În această dimineaţă, un echipaj de la Ambulanţă a rămas blocat pe raza comunei Popeşti, în drum spre localitatatea Osoi, din Sineşti. „Acolo este un pacient de 74 de ani cu probleme de sănătate, dar ambulanţa are dificultăţi în a ajunge şi s-a solicitat sprijinul unui autogreder“, a precizat Calistru.


Personal chemat de acasă


Tot în zona localităţii Podu Iloaiei, un copil de 1 an, cu stare febrilă, aştepta dimineaţă Ambulanţa. Reprezentanţii SAJ au solicitat de asemenea ajutorul autorităţilor pentru a putea ajunge la caz. Tot în aşteptare se afla de dimineaţă şi un bărbat trecut de 60 de ani, din localitatea Hărpăşeşti. Acolo a fost dirijată aceeaşi ambulanţă care se ocupa şi de copilul de numai 1 an aflat în stare gravă la domiciliu. Conducerea SAJ a chemat la serviciu şi o parte din personalul liber pentru a face faţă solicitărilor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: