Depresia care a pus capac chiar şi unui psiholog. Bărbatul a fost găsit spânzurat în cabinetul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ziaruldeiasi.ro
FOTO: ziaruldeiasi.ro

Unul dintre copiii bărbatului are probleme de sănătate, acesta fiind considerat unul dintre motivele pentru care psihologul a recurs la acest gest.

Un psiholog de la Centrul de Sănătate Mintală din Iaşi şi-a pus capăt zilelor marţi după-amiază, chiar în interiorul clădirii în care îşi desfăşura activitatea. Medicul a fost găsit spânzurat de un cadru metalic din cabinetul său, chiar de către colegi. Aceştia susţin că bărbatul a venit la muncă mai devreme cu circa 30 de minute şi s-a retras rapid în cabinetul său, fără a-şi saluta colegii. 

„Ştiam toţi că are probleme cu unul dintre copii, era un om foarte retras, nu prea ştiam de ce, care este motivul. Au venit pacienţii care erau programaţi la el şi atunci fetele de la recepţie au încercat să îl sune şi nu a răspuns, uşile erau închise la birou, atunci a fost găsit”, a declarat unul dintre medicii din cadrul unităţii, pentru ziaruldeiasi.ro. 

Psihologul, în vârstă de 50 de ani, avea doi copii, unul dintre ei având probleme de sănătate, acesta fiind unul dintre motivele pentru care bărbatul era mai mereu trist şi pus pe gânduri. 

Vom reveni cu amănunte. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Decizie a Curţii Europene de Justiţie: Poliţa RCA, obligatorie şi pentru maşinile care nu circulă, dacă nu au fost radiate

Nota de plată primită de un copil român accidentat la ski în Austria şi luat cu elicopterul de pe pârtie

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite