Depăşire mortală în miez de noapte. Un bărbat a murit după ce acul s-a oprit la 140 km/h VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: aloiasi.ro
FOTO: aloiasi.ro

Bărbatul şi pasagera din dreapta care veneau dinspre Vaslui spre Iaşi mai aveau câteva sute de metri până a ajunge la destinaţie, iar şoferul şi-a pierdut răbdarea, încercând o depăşire riscantă.

Un bărbat şi-a pierdut viaţa pe drumul dintre Vaslui şi Iaşi, în localitatea Poieni, după ce a încercat o depăşire riscantă, care l-a costat viaţa. Nerăbdător să ajungă acasă, ieşeanul a vrut să depăşească o coloană de patru maşini, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un camion care venea din sens opus. 

La faţa locului au sosit mai multe echipaje de Poliţie şi Ambulanţă, care l-au găsit pe şoferul care prezenta răni incompatibile cu viaţa iar pasagera din dreapta era grav rănită şi a fost transportată la spital. Se pare că cei doi mai aveau doar câteva sute de metri până acasă. 

Acul vitezometrului s-a oprit la 140 km/h, aşa cum se poate observa şi din imagini. Şoferul camionului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Lista statelor cu risc epidemiologic, actualizată şi valabilă din 25 iulie. Marea Britanie, Spania şi Portugalia sunt „roşii“. Ce se întâmplă cu Grecia

 

O „bunicuţă“ română a furat diamante de 5 milioane de euro din Londra. Metoda ingenioasă prin care i-a înşelat pe toţi

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite