Dealer de droguri prins după o ceartă în public cu iubita. Traficantul nu şi-a putut păstra calmul deşi avea la el cocaină, ecstasy şi marijuana

Dealer de droguri prins după o ceartă în
public cu iubita. Traficantul nu şi-a putut păstra calmul deşi avea la el cocaină,
ecstasy şi marijuana

Individul avea trei tipuri de droguri la el însă nu s-a putut abţine să nu se certe cu iubita FOTO Arhivă

Un tânăr de 24 de ani din Iaşi a fost încarcerat pentru 2 ani şi 9 luni după ce a fost condamnat definitiv pentru trafic de droguri. Ieşeanul a fost prins printr-o metodă neobişnuită.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ieşeanul Narcis Andrei Gâtlan a mers la festivalul Afterhills în vara anului trecut, alături de concubina sa. În dimineaţa zilei de 3 iunie, la ora 6.15, a început să se certe cu tânăra şi, din cauza scandalului public creat, jandarmii care asigurau paza evenimentului au intervenit pentru a-i calma pe tineri.

Gâtlan a fost percheziţionat, forţele de ordine aflând că tânărul avea asupra sa 18 comprimate de ecstasy, o punguţă cu cocaină şi o doză învelită în staniol în care se afla marijuana.

Forţele de ordine au sesizat pe loc ofiţerii de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate, care au venit la faţa locului şi l-au preluat atât pe Gâtlan, cât şi pe concubina acestuia.  

„Cu prilejul percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa numitei Ş. A. G., în buzunarele unei perechi de blugi bărbăteşti au fost găsite 210 (două sute zece) comprimate de culoare albastră cu picăţele de culoare albă având ştanţat pe una din feţe sigla mărcii auto Audi, similare celor găsite asupra suspectului Gâtlan Narcis Andrei la festivalul Afterihills. Comprimatele se găseau învelite în două pungi din celofan transparente ce conţineau câte 100 bucăţi, respectiv într-o folie de celofan conţinând zece bucăţi“, au menţionat judecătorii în motivare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: