De ce a suspendat Tarom curse internaţionale de pe Aeroportul Iaşi. Compania invocă „indisponibilităţi din parcul de aeronave“

De ce a suspendat Tarom curse internaţionale de pe
Aeroportul Iaşi. Compania invocă „indisponibilităţi din parcul de aeronave“

Flota Tarom s-a redus încă din toamna anului trecut, spun reprezentanţii companiei

Oficialii Tarom au trimis un comunicat de presă legat de recenta decizie de suspendare a unor curse internaţionale de pe Aeroportul Internaţional Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat furnizat de către Tarom, conducerea companiei a decis, încă din octombrie 2016, retragerea a două aeronave A310 din flotă. Demersurile de înlocuire a acestora nu au fost finalizate în timp util pentru a se putea opera programul de vară 2017.

„Compania TAROM respectă reglementările internaţionale cu privire la tratamentul pasagerilor în oricare din condiţiile în cauză. Pasagerii pot contacta în primul rând agentul emitent al biletului de călătorie, dar şi orice agenţie TAROM. Compania TAROM vă asigură că depune toate eforturile pentru reluarea operării curselor externe de la Iaşi în cel mai scurt timp în condiţiile de maximă siguranţă, făcând eforturi deosebite pentru reîntregirea şi reînnoirea flotei de aeronave”, au precizat reprezentanţii Tarom.

Zeci de persoane care aveau cumpărate bilete de la TAROM pe rutele Iaşi - Roma, Iaşi - Torino şi Iaşi - Bologna au aflat de pe reţelele de socializare că aceste curse au fost excluse din programul companiei, începând cu finalul lunii martie, fiindu-le oferite în schimb zboruri cu escală. Alte două curse, spre Madrid şi Munchen, au fost anulate în acelaşi mod. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: